Geplaatst op

W ij zijn Angela en Tino, ook wel bekend als Dutch Nomad Couple. Sinds 2016 reizen we full time de wereld rond en bouwen we tegelijkertijd aan ons online bedrijf.

De vrijheid voelen, onbevangen zijn, en gepassioneerd over het leven en de liefde… dat is waarom we hier zijn

Wat we tijdens onze reis in Argentinië willen doen staat symbool voor onze levensstijl als reizende ondernemers. Dit is onze droom vanaf het begin; samen de tango dansen in Buenos Aires! De vrijheid voelen, onbevangen zijn, en gepassioneerd over het leven en de liefde… dat is waarom we hier zijn.

Kom met ons mee naar typisch Talisman bestemmingen en wees verrast door de mooie tours die we maken tijdens onze reis. Zie de leuke terrassen en cafés waar we koffie en wijn drinken en de beste spots waar we lunchen en dineren. Als Social Talisman Couple delen we graag onze avonturen met jou.

Eerste bestemming is Buenos Aires!

Sinds dat we in Buenos Aires zijn gearriveerd hebben we nergens aan hoeven denken. Alles is super goed georganiseerd en verzorgd. Prettige transfer van het vliegveld naar het hotel, een warm welkom in Fierro Boutique hotel, gelegen in Palermo Hollywood. Eén van de leukste wijken in Buenos Aires.

Een heerlijk ontbijt

Hotel Fierro heeft een aangenaam dakterras met zwembad

Activiteiten

De eerste dag kwam onze gids ons ophalen voor een wandeling op de antiekmarkt in de wijk San Telmo. De tweede dag werden we van het hotel naar het centrum gebracht en zijn we een fietstour gaan maken. De gids liet ons tijdens de fietstour de highlights van Buenos Aires zien en vertelde over de dictaturen die er zijn geweest, over Evita, de economie en geschiedenis van de stad. Soms denk je dat je in Parijs bent, of Madrid of Rome… De gebouwen en parken zijn prachtig! Dit alles met de charme en de warmte van Latijns Amerika.

Tango dansen

Maar zoals we eerder hebben benoemd. We zijn voornamelijk in Buenos Aires om een romantische reden…we willen samen de tango dansen! Dat wordt nog een leuke uitdaging voor Tino, als minder flexibele Hollandse jongen;-) Dit zal je in de volgende video gaan zien.

Bekijk de eerste video waarin we ons voorstellen als Social Talisman Koppel (Engels gesproken): Klik hier

Wil je de volgende video’s niet missen? Schrijf je dan in op het YouTube kanaal van Talisman via deze link 

En volg onze avonturen ook op
Facebook en Instagram

Adios!

Tino & Angela
Dutch Nomad Couple