De dans van de blauwvoet Jan van Gent

Geplaatst op

W eg van massa's mensen en drukte is denk ik wat reizigers voor het komende jaar wensen. Afgelegen plekken met veel buitenlucht en veel ruimte. De Galapagos archipel is zo'n plek. De natuur is ongerept, de dieren kennen geen angst waardoor je de mogelijkheid hebt om ze van heel dichtbij te zien en bewonderen.

De dans van de blauwvoet Jan van Gent bijvoorbeeld, is super grappig. En de zeehonden komen met je flippers spelen terwijl je door een aquarium van vissen snorkelt. Waggel mee met de grote Galapagos schildpadden en hike over en door lavatunnels.

Op het eiland Santa Cruz kan je verblijven in het Galapagos Safari Camp. Privacy gegarandeerd. Je tent is geheel uitgerust van alle gemakken en je bent midden in de natuur. Ieder dag heb je de mogelijkheid het eiland en omliggende eilanden te ontdekken met hun bijzondere flora en fauna.  

 

 

De prestigieuze organisatie Ecoventura vaart weer door de Galapagos Archipel. Verblijf aan boord van een Relais & Chateaux cruiseschip, met slechts plaats voor een handjevol gasten. Er is nog beschikbaarheid voor de kerstperiode, met flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Liever geen andere gasten aan boord? Charter dan de Origin of Theory. Boek je nu, dan profiteer je van 40% korting op de charter-prijzen. 

Je ziet het, er zijn tal van mogelijkheden! Ik vertel je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met me op via ronda@talisman.nl of 088-7755900.