Picknicken op prachtige bestemmingen

 

Er is iets magisch aan een picknick: buiten zijn, omringd door de natuur en genieten van heerlijk eten. Maar een picknick met Talisman gaat nog een stapje verder: met smaakvolle gerechten, goede wijn en unieke culinaire ervaringen. Geniet van de rust, van de omgeving en van de lekkere hapjes met alleen uw eigen gezelschap.

 

Een picknick met Talisman

Talisman staat voor luxe, gepersonaliseerde en unieke maatwerk reizen. Een picknick past heel goed in dit concept: geniet van deze unieke ervaring met alleen uw eigen gezelschap. 

Picknicken over de hele wereld

Picknicken is in sommige landen een heuse traditie. Zo heet dit fenomeen in Japan 'Hanami'. Tijdens de kersenbloesemperiode komen mensen samen om onder de bloeiende bomen te picknicken. In Zuid-Afrika is de 'braai' een populaire picknicktraditie. Of wat dacht u van een picknick in de Heilige Vallei in Peru? De combinatie van heerlijk eten en een eindeloos mooie landschap is uniek. Geniet ver van de massa van een geheel verzorgde picknick...

Een picknick met Talisman

Wat voor culinaire reis u ook wil maken, onze specialisten helpen u graag verder met het boeken van een culinaire beleving zoals een picknick. Waar u ook heen wilt; de specialisten van Talisman voorzien u van eerlijke informatie en ontwerpen uw luxe culinaire reis geheel aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat we aan de slag kunnen met het ontwerpen van uw droomreis. Of u nu met zijn tweeën of met het hele gezin reist; wij zorgen voor de optimale balans in uw luxe rondreis!