Het liefst nemen we u daadwerkelijk mee op reis, naar warme oorden met goedlachse locals en stranden met wuivende palmbomen. Dat gaat nu even niet, helaas. Maar toch blijven we in gedachten reizen, en nemen we u graag mee op deze thuisblijf reizen. 

WEBINAR WOENSDAG

Voor alle thuiswerkers en thuisblijvers organiseren we iedere woensdag een webinar. Een half uurtje waarin onze specialisten u vertellen over hun bestemming. Van 12:30 tot 13:00, dat past dus perfect in uw lunchpauze. U kunt live vragen stellen en uiteraard na het Webinar telefonisch contact zoeken met de specialist om verder te praten over uw toekomstige reisplannen. Maar ook zonder concrete reisplannen bent u van harte welkom!

#THUISREISINSPIRATIE

We hebben onze partners gevraagd om u te blijven inspireren en we verwachten hier mooie dingen van! Onder de thema’s culinair, wellness, kennis en wildlife zullen we content met u delen. Dit kan een recept zijn, lekker om thuis eens te maken. Of een virtuele safari. Een yogales of een masterclass in ademhalingstechnieken......

Twee podcasts die u gelijk aan kunt zetten, zijn de podcast van Talisman in samenwerking met BNR over Rwanda en Thailand.

KIDS QUIZ

Ook aan de kleine thuisblijvers hebben we gedacht! We hebben onze rangers, gidsen, chefs en andere partners gevraagd om bijzondere vragen op te nemen. Ga op zoek, speur het internet af en vind het juiste antwoord! Uiteraard is er een prijs voor de beste spoorzoeker.

We posten de videos met de vragen op ons Youtube kanaal.