Geplaatst op

S peciaal voor de thuisreizigers zullen wij de komende weken op deze pagina de leukste virtuele en interactieve initiatieven van onze partners delen. Laat u inspireren, en indien u meer informatie wenst dan zitten de Talisman specialisten klaar voor al uw vragen!

Talisman Podcasts

Playlist #THUISREISINSPIRATIE op Youtube

Op het Talisman Youtube kanaal is een playlist #THUISREISINSPIRATIE aangemaakt. Filmpjes van onze partners, speciaal voor u. Bijna dagelijks wordt deze aangevuld.

 

Zuid-Afrika: Tswalu EcoLive - Virtuele safari!

Tswalu Kalahari is een van onze toppers in Zuid-Afrika. Deze exclusieve lodge ligt in het gelijknamige privéreservaat in het noorden van Zuid-Afrika. Met 100.000 hectare is Tswalu Kalahari het grootste privéreservaat van Zuid-Afrika, echter worden bezoekers maar mondjesmaat toegelaten. Dit, om de flora, fauna en de grote verscheidenheid aan wild optimaal te beschermen. Een bezoek aan Tswalu is echt een privilege en een zeer unieke en exclusieve ervaring. We kunnen nu niet naar Zuid Afrika toe reizen, dus brengt Tswalu Afrika naar ons. Zo kunt u zich laten inspireren en wellicht alvast dromen over een toekomstige reis naar dit gebied.

Tswalu is hiervoor een samenwerking aangegaan met WildEarth, experts op het gebied van het weergeven van virtuele safari’s, compleet met spectaculaire confrontaties tussen het wild. Met de juiste technologie en uitrusting weten ze het wild naar uw huiskamer te brengen en ervaart u een safari vanaf de bank. De ‘online gamedrives’ worden begeleid door experts Dylan Smith en Kyle Ansell. U kunt kiezen uit een ‘sunrise safari’ of ‘sunset safari’. 

Sunrise Safari
Van maandag tot zondag
06:30 - 09:30 uur (Nederlandse tijd)

Sunset Safari
Van maandag tot zondag
15:00 - 18:00 uur (Nederlandse tijd)

De virtuele safari’s zijn via deze link te volgen. 

 

Namibië: A Desert Wonderland

De landschappen en het wildleven van Namibië zijn uniek en bijzonder. Er wordt veel energie gestoken in de conservatie van de flora en fauna van het land. Juist in deze onzekere tijden, zodat u straks weer volop kunt genieten van al het moois dat het land te bieden heeft, zoals te zien is in deze video.

Reist u met Talisman, dan ervaart u Namibië vanuit de meest luxe camps ter plaatse. Geniet hier van de sfeerbeelden van een aantal van onze favoriete camps en de schitterende omgeving waarin ze zijn gelegen. 
​​​​​​​

Dromen over Oman

Het is bijna onmogelijk om geen kippenvel te krijgen van deze prachtige Oman impressie.
Bekijk hier '12 days in Oman'

 

Positief over Peru

Talisman ambassadrice Karin Barnhoorn reisde samen met haar man Hans veertig dagen door Peru. Ze maakte een vrolijke compilatie van haar avonturen die je op ons Youtube kanaal kan bekijken. Benieuwd naar Peru? Op woensdag 27 mei nemen specialisten Ronda & Sheila je mee op reis, in hun webinar over Peru! Inschrijven doe je hier.

 

The Joy of Giving

Waarom onze partner in Afrika, Wilderness Safaris, anders is dan al die anderen? Meer dan twee decennia geleden werd Children in the Wilderness opgericht door Wilderness Safaris, het programma dat de focus van deze organisatie voor altijd veranderde. Door Children in the Wilderness zorgt Wilderness voor duurzaamheid in natuurbehoud en veranderen ze de levens van vele kinderen. Door dit programma ontwikelen de kinderen leiderschapscompetenties en leren ze over de natuur waarin ze leven. De visie van CITW is 'inspire positive action'.

Lees hier meer en bekijk hier een geweldige video over Children in the Wilderness

Kleine avonturen

 

Keep them busy! 

Veel van onze partners stellen geweldige content ter beschikking voor thuisreizigers. Ook voor de kleine avonturiers, en dat vinden we super. Zelf kleuren we graag ook af en toe een schildpad mee in, of pakken we de verrekijker erbij, op zoek naar vogels in de tuin. We zetten onze eigen kinderen soms even voor de laptop, mee op een virtuele safari van &Beyond of laten ze de vragen beantwoorden op het Talisman Quiz Youtube kanaal

Positiviteit van Soneva!

 

Hier worden we vrolijk van!!

Een geweldig filmpje van Soneva, vol positiviteit en liefde voor de wereld.

Dromen over Peru

#DREAMTHENTRAVEL

Nu blijven we thuis, om ervoor te zorgen dat het virus geen kans krijgt. En om straks, als de wereld zich weer opent, te kunnen reizen. Naar prachtige bestemmingen. Vol kleuren, vol geuren en smaken. Laat u vast inspireren door Peru. En neem gerust contact met ons op voor meer!

Bekijk de film hier

Recepten uit Zuid-Afrika

 

Lamb shanks, mussels laksa, een rose ginvino cocktail erbij...

Ontbijten met John Jacksons bush granola of een 'hot cross bun' met witte chocolade en cranberry....

Laat u inspireren door de recepten van The Royal Portfolio - de chefs van onder andere The Silo, Birkenhead House en Royal Malewane delen hun geheimen met u. Succes aan alle keukenprinsen en keukenprinsessen! 

Marine-Biologist Cursus van Six Senses Laamu

Deze thuisreisinspiratie staat bovenaan onze lijst. Het bijzondere eco-chic Six Senses Laamu start op 14 april met een Marine Biologist cursus van 10 weken (voor jong en oud)! Leer alles over de onderwaterwereld en het beschermen hiervan. Join the team!!

Meer informatie vindt u hier

At home with One&Only

 

De resorts van One&Only zijn favoriet onder Talisman reizigers en bestemmingsspecialisten. Ook zij komen met thuisinspiratie waarmee u de exclusieve wereld van One&Only een beetje naar uw huis haalt.

Lees meer

Virtuele Safaris van &Beyond

Twee keer per dag kan u van achter uw computer mee op safari, met de beste rangers en gidsen die Zuid-Afrika rijk is. De prestigieuze organisatie &Beyond zendt via hun kanaal Wildwatch live safari's uit onder het motto 'bringing Africa home'. Veel Talisman specialisten hebben al genoten van bijzondere safari's. Extra leuk: er is veel ruimte voor vragen van uzelf of uw kinderen.

Ga op safari

Aman Resorts

De resorts van Aman behoren tot de beste in hun soort. Topgidsen, een service die u omver zal blazen en een toparchitectuur. Voor de thuisblijfreizigers is hun YouTube kanaal een geweldige manier om even in een andere wereld te geraken. Bent u eenmaal toe aan een reis dan staan onze specialisten voor u klaar. 

Bekijk het YouTube kanaal hier.

Pisco Sour & Ceviche maken

Talisman speciaslist Ronda heeft het al aardig onder de knie: zij keek mee naar de ceviche workshop van Aqua Expeditions. Aqua Expeditions geniet grote populariteit onder de Talisman reizigers: aan boord van de luxe cruises geniet u van exclusieve overnachtingen en kleinschalige excursies in (onder andere) de Amazone. De fenomenale (en vaak met sterren bekroonde) chefs geven nu maar wat graag culinaire workshops voor de thuisreizigers.

Bekijk de kookworkshop hier. Het recept voorr ceviche en pisco sour vindt u hier.

Nihi@Home

Een favoriete Talisman accommodatie: Nihi Sumba. U vindt veel interactieve content op hun Nihi@Home kanaal!