De term 'wild bush luxury' lijkt hier te zijn uitgevonden

'Pure wildernis in het noorden van Australië waar u overnacht in een luxe safaritent met uitzicht over de overstromingsvlakte. Het wakker worden is hier misschien wel het beste moment van de dag. Vanuit uw tent ziet u kuddes waterbuffels voorbij galopperen en wallabies rondom uw tent scharrelen, maar zij zien u niet. Dit komt door het unieke ontwerp van de tent, zo bijzonder. De dagen worden doorgebracht op de airboat, op zoek naar lotusbloemen en krokodillen. Of aan boord van de jeep, een heuse safari! En 's avonds... dineert u onder de meest volgepakte sterrenhemel die u ooit heeft gezien. Een ultieme Australië beleving.' - Seraphine, Talisman Australië specialist.

Bamurru Plains grenst aan Kakadu National Park ter hoogte van de Mary River Floodplains in het hoge noorden van Australië. Dit unieke bushcamp biedt gasten een comfortabel en exclusief verblijf in een uitzonderlijk mooie natuurlijke omgeving. De term die voor deze gradatie van luxe en comfort in 'Down Under' wordt toegepast, is 'Wild Bush Luxury'. De combinatie van een exclusief verblijf op een afgelegen locatie. Bamurru Plains is aangesloten bij de Luxury Lodges of Australia. Dit is echt een unieke accommodatie voor mensen die op zoek zijn naar een eersterangs plekje middenin de natuur. Het terrein van Bamurru Plains is privé eigendom waardoor u zelden of nooit andere toeristen tegenkomt.

Per airboat door het moeras

Tijdens een verblijf in Bamurru Plains ligt het accent op de omgeving in het algemeen, maar op de flora en fauna in het bijzonder. De dag begint altijd met een ritje op de airboat dwars door het moeras. Onderweg scheert de boot langs krokodillen, unieke vogelsoorten, waterbuffels en schitterende lotussen. De middagen verlopen zonder vast programma. Bijna alle gasten kiezen voor rust en ontspanning bij het zwembad of de tent. Elke avond rijdt u mee met de 4WD op safari en aanschouwt het pure wildlife in alle vormen, de gids vertelt alles over wat hier leeft, groeit en bloeit.

Geluiden van de natuur

Bumurru Plains is een safari-kamp met negen oerdegelijke tenten die volledig opgaan in de omgeving. De tenten zijn comfortabel ingericht en liggen zorgvuldig verspreid over het landgoed. Om precies datgene te beleven dat is voorspeld: ongestoord genieten van de geluiden van de natuur en het schitterende uitzicht over het moeras. Vanuit de tent zijn ook alle geluiden goed te horen. De Magpie ganzen fungeren als wekker. Wallabies en waterbuffels komen elke dag vlakbij uw tent foerageren.

De ware ontsnapping van alledag

U brengt de nacht door in een omgeving die van alle gemakken is voorzien, met uitzondering van moderne elektronica. Dat is geen toeval. Zo ondervindt de natuur geen hinder van de aanwezigheid van de mens en ervaart u de ware ontsnapping van alledaagse zaken. Een badkamer met douche en toilet en een zitje in de buitenlucht hoort bij elke tent. In de centrale lodge vindt u een self-service bar, een heerlijke zithoek, een groot terras en zwembad met uitzicht over het moeras en een klein winkeltje. Speciaal voor een familie van maximaal vijf is er een ruime safari bungalow; The King Fisher Suite.

Ze maken echt werk van gastvrijheid en aandacht

Het ontbijt komt elke ochtend in de centrale lodge op tafel. Na een enerverende dag kunt u op het terras genieten van de zonsondergang. Staf en medewerkers van Bamurru Plains maken echt werk van gastvrijheid en optimale aandacht. De chef is specialist in het bereiden van fantastische driegangen diners op basis van lokale ingrediënten. Het menu verandert dagelijks, afhankelijk van het seizoen en de individuele behoeften van de gasten.

Tripadvisor over Bamurru Plains

Vergelijkbare accommodaties in Australië