Deze exclusieve homestead is een fantastische plek om de ongepolijste natuur van The Kimberley te ervaren

Zoveel te doen voor actieve reizigers. Zo onvoorstelbaar relaxed voor rustzoekers. En dat op één adres. In het hart van een privédomein van maar liefst een miljoen hectare. Dit soort kleine kanttekeningen maken de Homestead van El Questro tot een van de meest opmerkelijke vakantiebestemmingen ter wereld. Het is een origineel cattle station in een ruig en enorm uitgestrekt landschap waar vier grote rivieren doorheen stromen. De Homestead kan maximaal 18 gasten herbergen en ligt spectaculair op een klif met uitzicht over de Chamberlain River.

Unieke en onvergetelijke ervaring

Een trip naar El Questro staat in het teken van een unieke en onvergetelijke ervaring in de pure outback van Australië. Stap aan boord voor een prachtige tocht door de Chamberlain Gorge. Ervaar de ontspanning en revitalisering van de natuurlijke thermale bronnen van Zebedee Springs. Een doorgewinterde El Questro ranger neemt u mee voor een rondje paardrijden door de omgeving. En onderweg komt u niemand anders tegen. Nooit! De El Questro Gorge Walk is een schitterende wandelroute die een beetje weg heeft van een militaire stormbaan. Inderdaad, soms moet u een riviertje oversteken zonder brug en een wandje beklimmen zonder trap. De spectaculaire helikoptervlucht over diepe valleien, bergplateaus en watervallen in de Kimberley regio, geldt als het summum. Nog een laatste kanttekening: vanwege het regenseizoen is El Questro van november tot en met maart gesloten.

Modern en stijlvol

De kamers in en rond de Homestead zijn (hoewel in the middle of nowhere) uiterst modern uitgerust en stijlvol gedecoreerd. De inrichting met stoer Australisch meubilair en de toepassing van natuurlijke kleuren, ligt in lijn met de kenmerken van de Kimberley regio. Alles is hier groot en luxe. Dat geldt voor de bedden en de baden. Zelfs in de open lucht. De Chamberlain Suite heeft een grote veranda met een subliem uitzicht over de gorge. De drie Cliff Side Retreats liggen los van de Homestead en kijken uit over de spectaculaire wildernis. De Chamberlain Gorge Room ligt in de Homestead en heeft een privé terras met zicht op de kloof. De Homestead Garden Room heeft een veranda met uitzicht op de tuin.

Culinaire creaties

De dichtstbijzijnde supermarket ligt niet bepaald om de hoek bij El Questro. Toch lukt het de gastheer en gastvrouw om u elke dag opnieuw te verrassen met heerlijke culinaire creaties. Alles vers en van eigen perceel afkomstig. Vers gebakken brood, vers geperst vruchtensap, boterzachte meloen, gerookt spek en kruidige worstjes. De geur maakt hongerig. En dat is alleen nog maar het ontbijt! Rond het middaguur is het na de eerste excursie van de dag tijd voor een tweegangen lunch. Daarbij zitten meestal alle gasten bij elkaar aan tafel. Het driegangen diner is elke dag verschillend. Lams-, rundvlees of barramundi. Samen of op uw terras? Kaasplankje? G'day mate!

Tripadvisor over El Questro Wilderness Park

Vergelijkbare accommodaties in Australië