In een overweldigend mooie setting!

Het Emirates One & Only Wolgan Valley Resort & Spa ligt middenin de schitterende omgeving van de Greater Blue Mountains, een UNESCO Werelderfgoed. Het unieke resort is daarom gebouwd met ontzettend veel aandacht voor de natuur en omgeving en is gelegen in zijn eigen natuurreservaat. Een oude, gerenoveerde boerderij dient als middelpunt van de lodge, waar 'eye for detail' en 'exceeding expectations' veel voorkomende begrippen zijn.

Talisman specialist Seraphine: ‘Wanneer u wat langer de tijd heeft, is het heerlijk om uw reis door Australië te beginnen in Wolgan Valley. De jetlag verdwijnt als vanzelf door de frisse lucht en de hemelse bedden zorgen voor een uitstekende nachtrust. Helemaal uitgerust kunt u dan aan de rest van uw Australië avontuur beginnen.’

Focus op ontspanning

Een verblijf in het Emirates One & Only Wolgan Valley Resort & Spa draait deels om de beleving van de machtige en indrukwekkende omgeving, maar ook voor een groot deel om de enorme comfortabele suites en onovertroffen faciliteiten van de lodge. In het resort zelf is de focus gelegd op talloze kleine hideaways, waar u met een boek en een goed glas wijn even helemaal tot uzelf kunt komen. Kies een plek met uitzicht op de omgeving of wordt geïnspireerd in de kunstruimte, waar Aboriginal kunst te vinden is en waar u bijzondere souvenirs kunt kopen. Aan de rand van het zwembad kunt u verkoeling vinden, terwijl u in de spa kunt genieten van een ontspannende massage. Er zijn genoeg activiteiten te vinden op en om het resort, maar wanneer u zich wilt uitleven in de fitness van het Emirates One & Only Wolgan Valley Resort & Spa is deze 24 uur per dag voor u beschikbaar. Vergeet echter ook niet dat uw eigen suite over een binnenzwembad beschikt, waar u prima een aantal baantjes in kunt trekken! Bij warm weer kunt u de schuifpui openschuiven en creëert u in een handomdraai een semi-buitenzwembad. Uw ´living´ in uw suite is na het diner de beste plek om met een glas port of andersoortig digestief bij het warme haardvuur te genieten van elkaars gezelschap.

Indrukwekkende omgeving


Het landschap met imposante bergen, groene valleien en nieuwsgierig wild, vraagt erom ontdekt te worden. Het reservaat rondom Wolgan Valley is thuis voor enorm veel bloemen en planten, maar ook voor koala's, kangoeroes, wilde katten en wilde honden. Voor vogelliefhebbers is dit een paradijs; er komen hier meer dan 100 verschillende vogelsoorten voor! Meer cultuur in uw bijzondere beleving? Dat is zeker mogelijk. De geschiedenis van de Aboriginals is hier nog duidelijk tastbaar en de ervaren gidsen kunnen u honderduit vertellen over deze allereerste bewoners van Australië. Ook zijn er diverse 'townships' in de Blue Mountains, met antiekzaakjes en kleine boetiekjes, waar rondsnuffelen vaak met mooie vondsten wordt beloond!

Activiteiten

Als gast van Wolgan Valley kunt u kiezen uit een eindeloos assortiment aan excursies en activiteiten. Een tocht te paard of in een jeep, mountainbiken door de vallei of een wandeling door de bush….Laat u vooral adviseren door de gidsen over de activiteiten die het meest geschikt zijn en aansluiten op uw interesses. Er zijn drie verschillende levels:

- Inclusive Activities: activiteiten die in groepsverband (met eventuele andere gasten) worden ondernomen. Deze zijn inbegrepen in uw verblijf.
- Signature Experiences: bijzondere belevingen die op vaste tijden en dagen plaatsvinden. Ook deze vinden in klein groepsverband plaats en worden aangeboden tegen een meerprijs.
- Private Tours: exclusieve belevingen die voor u op maat worden samengesteld, en worden gehost door uw persoonlijke gids.

Tripadvisor over Emirates One & Only Wolgan Valley Resort & Spa