De locatie, het unieke interieur en de uitmuntende service, Amankora Gangtey voelt als een warme deken

Van alle Amankora hotels in Bhutan ligt Amankora Gangtey misschien wel op de mooiste plek: in het hart van de adembenemende Phobjika Vallei. De geïsoleerde locatie en het uitzicht op het oneindige groene landschap bevolkt door foeragerende zeldzame kraanvogels geven u het gevoel dat u in een heel andere wereld bent aanbeland. 

Sprookjesachtige Phobjikha vallei

Vanuit het hotel kunt u de sprookjesachtige Phobjikha vallei verkennen en op zoek gaan naar de vele wilde dieren en vogels. Van november tot begin maart komt de zeldzame zwartnek kraanvogel hier overwinteren. Maak een actieve wandeling en bekijk de schitterende kloosters. Sluit de dag af met een bezoek aan de mooie spa. Daar komt u in een warm bad met oliën en aromatische kruiden helemaal tot rust. 

Harmonie

Amankora Gangtey bestaat uit acht luxe suites, met een inrichting die harmonieert met de omliggende natuur. In de koude wintermaanden kunt u gebruik maken van de bhukari, de traditionele houtkachel.

Restaurant in huiselijke stijl

Het hotel beschikt over haar eigen restaurant, dat in een haast huiselijke stijl is opgezet. Ook hier is weer gebruik gemaakt van warme kleuren en prachtig hout. Door de enorme ramen hoeft u ook tijdens het diner niets van het weergaloze uitzicht te missen. De keuken serveert niet alleen Bhutaanse specialiteiten, maar ook vertrouwde westerse klassiekers.

Vergelijkbare accommodaties in Bhutan