Excellent hotel gelegen aan het water in hartje Vancouver

Het vijfsterren Fairmont Pacific Rim is pas in 2010 geopend en is nu al een van de meest gerenommeerde luxe hotels in en rond Vancouver. Door de ligging aan het water 'downtown' biedt het moderne complex een fabelachtig uitzicht op Stanley Park, Howe Sound of op de haven. Het hotel ligt op vijf minuten loopafstand van het altijd bruisende Canada Place.

Vancouver

Door de centrale ligging zijn alle hoogtepunten van de stad en de prachtige omgeving eenvoudig bereikbaar; te voet, met uw huurauto of met het openbaar vervoer in de stad. Hoogtepunt van Vancouver is onder andere Stanley Park, een uitgestrekt park in het noorden van Vancouver, bekend om onder andere de kleurrijke totempalen. Maar ook Granville Island, met zijn markt en gezellige eetgelegenheden een walhalla voor foodies, is een plek die u echt moet bezoeken. Daarnaast biedt de stad vele goede restaurants en tal van winkels waar shopliefhebbers hun hart op kunnen halen.

In het hotel

Het interieur van het hotel is een samenspel van Aziatische en westerse invloeden. Er zijn 377 modern ingerichte kamers en suites in allerlei soorten en maten en met verschillende uitzichten, bijvoorbeeld op Stanley Park en de bergen of Coal Harbour. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! U zult de meeste tijd ongetwijfeld in de stad doorbrengen, maar het is elke keer toch ook fijn terugkeren in het hotel. Voor wat ontspanning na een hele dag op pad zijn geweest, biedt het hotel haar gasten een spa, gym, jacuzzi's en een buitenzwembad op het dak.

Van bakkerij tot champagne lounge

In het voorjaar van 2017 zal het hotel een nieuw restaurant openen, compleet met bar, tuin en champagne lounge. In de tussentijd kunt u voor een hapje en een drankje terecht in een van de andere restaurants en bars van het hotel, waaronder het Giovane Cafe + Eatery + Market. Een bijzondere Italiaanse geïnspireerde eetgelegenheid bestaande uit een café, een bakkerij, een deli en een markt waar zelfs Canadezen van buiten de stad naartoe komen om allerlei lekkers in te slaan.

Tripadvisor over Fairmont Pacific Rim

Vergelijkbare accommodaties in Canada