Op enkele stappen van de Oost-Poort van het zomerpaleis ligt een Aman resort

Het is bovendien een rustige plek, buiten het centrum van de stad. Aman at Summer Palace is zonder twijfel onze meest exclusieve keuze in Beijing. Zoals altijd wordt u omarmd door de Aman service, geweldige culinaire verzorging en pure verwennerij. Als gast van Aman heeft u echter nóg een privilege. Waar bezoekers normaal alleen tijdens openingsuren toegang hebben tot het Zomerpaleis, mag u het heiligdom via een privéingang ook voor en na sluitingstijd betreden. Inderdaad, u heeft het paleis dan helemaal voor uzelf! 

Het oude China

De kamers en suites bevinden zich in verschillende paviljoens, waarvan sommigen meer dan 100 jaar oud zijn. Van oorsprong werden deze gebouwen gebruikt door gasten die op audiëntie gingen bij Keizerin Cixi. Door de bijzondere bouwstijl, Chinese architectuur en mooie binnentuinen waant u zich hier in het oude China. Zonder afbreuk te doen aan de traditionele ontwerpen zijn de kamers en suites van alle gemakken voorzien. 

UNESCO World Heritage Site

Beijing heeft, met inbegrip van dit zomerpaleis, zes UNESCO World Heritage Sites. In de nabije omgeving vind je ondermeer de Chinese muur, de Verboden Stad en een doolhof van ateliers van kunstenaars. 

Tripadvisor over Aman at Summer Palace

Vergelijkbare accommodaties in China