Yangshuo; de muze van vele kunstenaars

De legendarische schoonheid van Yangshuo wordt vaak geprezen in de klassieke Chinese poëzie en vereeuwigd in de traditionele schilderijen. Yangshuo roept beelden op van smaragdgroene rijstvelden en indrukwekkende kalkstenen bergpieken in de mist. Voor de talloze kronkelende rivieren, exotische grotten en charmante tempels trekken reizigers al eeuwen lang naar deze prachtige plek. 

Oase van rust

Op slechts 15 minuten van het centrum van Yangshuo, maar tegelijkertijd ver weg van de hectiek van het stadsleven is Banyan Tree Yangshuo een oase van rust te midden van bergen en idyllische rivierlandschappen. De 142 suites en villa's zijn opgetrokken in de lokale architectuur en voorzien van een hip design. Ruitjesvensters, inktschilderijen, donker hout, bamboe, aardetinten en klassieke Chinese meubels creëren een gevoel van authenticiteit. Alle suites en villa's kijken uit op het karstgebergte en de betoverende Li rivier. 

Omgeving Yangshuo

In en rondom het resort is veel te zien en te doen! Cruise langs de Li rivier op een bamboe vlot en zie vissers op kleine bootjes aan het werk met hun netten, proef de speciale rijstwafels van West Street of beproef je geluk bij één van de wereldklasse rotsklimsites. Ook binnen het resort hoeft u zich geen moment te vervelen in de Banyan Tree Spa of het buitenzwembad met uitzicht op de Li rivier. 
De chef kookt een keur aan Guangxi en Canton gerechten.

Tripadvisor over Banyan Tree Yangshuo