In hartje Hong Kong maar toch ver weg van de drukte en chaos. Een toplocatie

Het Four Seasons in Hong Kong plaatste bij de opening van het hotel, een feng shui fontuin bij de ingang. En een goede vibe heeft het hotel inderdaad; dit award winnende hotel trekt reizigers uit de hele wereld aan die komen genieten van de schitterende uitzichten en het aura van exclusiviteit die dit hotel uitstraalt. 

Het hotel is gelegen in het hart van de stad, maar net ver genoeg weg van de chaos om er geen hinder van te ondervinden. Het heeft een eigen entree tot de IFC mall welke weer is gelinkt met veel andere hotspots van de stad. Easy does it!

Glimmen en glinsteren

Alles in het hotel glimt en glinstert, een feest voor het oog. De grote glazen lobby is licht en luchtig en de reflectie van het water in de haven zorgt voor een extra sprankeling in alle restaurants. Water lijkt ook de rode draad in het hotel te zijn; niet enkel de nabijheid van de haven maar ook de geweldige infinity pool met onderwatermuziek en geweldige spa. Het enige nadeel van de gigantische glazen lobby is dat het af en toe wat rumoerig en lawaaiig kan zijn. 

At your service

De service en houding van de crew hier is geweldig. Ze regelen werkelijk alles voor je; van een culinaire tour door de stad met een privé gids (alhoewel u deze natuurlijk beter bij Talisman kunt boeken) alsmede alles in uw kamer wat u maar wensen kunt. Bij het zwembad is een groot wedstrijd bad, een plonsbad en jacuzzi. In de gym kunt u dag en nacht terecht en er zijn gratis tai-chi lessen te volgen in het weekend. Voor een relatief kleine extra op uw kamerprijs kunt u upgraden naar de Executive Club waar u geniet van nog meer aandacht en gratis diners in de lounge op de 45e verdieping. 

Er zijn hier maar liefst vier restaurants en twee bars. Lung King Heen was het eerste Chinese restaurant ter wereld met maar liefst drie Michelin sterren. Caprice heeft twee sterren en een geweldige inrichting, het voelt bijna alsof u in een gigantische sieradenkist dineert. Voor beide restaurants geldt; boek ver van te voren! Wij maken graag een restaurantreservering voor u bij het boeken van uw overnachting. 

Bijna 400 kamers

Het Four Seasons Hong Kong is niet kleinschalig te noemen. Het hotel telt maar liefst 399 kamers, waaronder 54 suites. De kamers met uitzicht op de haven zijn onze favoriet maar zelfs in de andere kamers geniet u van één van de grootste hotelkamers van Hong Kong en de uitzichten zijn – waar u ook zit- fenomenaal. 

Reist u met kinderen dan is dit hotel ook geweldig. Indien ze het van te voren weten hangen ze kleine badjasjes voor uw kinderen klaar en zorgen ze voor inroom kids menu’s. Babysitters zijn hier ook te boeken.