Cruise de zonsondergang tegemoet

Luxe catamaran

Santorini staat bekend om de magnifieke zonsondergangen. Vanaf uw accommodatie heeft u hier ongetwijfeld al van genoten. Vandaag vaart u er per catamaran op uit en ziet u de zon vanuit een ander perspectief zakken, zen.

Waar

Uw catamaran voor deze avond ligt op u te wachten in de haven van het pittoreske Ammoudi. Vanuit uw hotel wordt u per auto opgehaald en na afloop weer teruggebracht.

Beleven

Om 15.00 uur wordt u opgehaald bij uw accommodatie en gaat u op weg naar de haven. De komende vijf uur bent u de exclusieve eigenaar van een luxe catamaran met bemanning.

Het fijne van varen is dat u zich direct in een andere wereld waant. Een groot gevoel van vrijheid en rust zijn onlosmakelijk  verbonden met een tocht op zee. U zet koers op de krater met warmwaterbronnen waar u uw eerste stop maakt. Hier kunt u zwemmen in vulkanisch zwavelwater, een unieke beleving. Via het onbewoonde eiland Aspronisi vaart u naar de oude, idyllisch gelegen vuurtoren. Het uitzicht op de omliggende eilanden (de Cycladen bestaan in totaal uit 56 eilanden) is prachtig.  U passeert de havenplaats Akrotiri op Santorini bekend vanwege het roodachtige strand en de picture-perfect ‘Indian Rock’. Uw tweede stop maakt u bij White Beach aan de zuidkust van Santorini waar u kunt zwemmen. De derde stop staat gepland bij Red Beach waar het mooi snorkelen is. Hier zult u wat langer vertoeven en wordt een heerlijke barbecue opgezet aan boord van de catamaran. De laatste stop is in de wateren onder Oia. Het dorp ligt ver boven u, de steile kliffen reizen tot wel 100 meter hoogte. Oia is misschien wel de allermooiste plek van het eiland, de zonsondergang hier is fenomenaal en zult u niet snel vergeten. U vaart terug naar de haven in Ammoudi en wordt aansluitend per auto naar uw hotel gebracht.