Een betoverend mooie oase in de woestijn van Rajasthan

Het kleinschalige resort Amanbagh is onderdeel van de gerenommeerde Aman hotelketen. Dat zijn de grondleggers van enkele tientallen exclusieve resorts op exclusieve plekken op aarde. Hier beleeft u die typische 'Aman Touch': een prachtige omgeving, kleinschalig van opzet en een exceptionele service. 

Jachtverblijf van Maharadja

Amanbagh ligt in een mooie oase in de woestijn bij de stad Jaipur. Ooit was dit het jachtverblijf van een beroemde Maharadja, tegenwoordig is het een exclusief resort. Amanbagh is absoluut 'zen'. Daarom is de verleiding groot om hele dagen door te brengen aan het riante zwembad of in de geweldige spa. Toch raden we u aan om de omgeving te ontdekken. Dat kan met een stadstour door Jaipur of een gamedrive in het Sariska National Park. Daar leven beren, luipaarden en panters. De dorpjes in de buurt kunt u te voet, op de fiets, per jeep of op een kameel bezoeken. De eeuwenoude forten zijn magistraal! 

De Suites

U kunt kiezen uit een Haveli Suite of een Pool Pavilion. De ruime Haveli Suites liggen rond het zwembad en hebben een slaapkamer, een lounge en een binnenplaats. De Pool Pavilions liggen meer afgezonderd om zo de gasten meer privacy te bieden. Deze categorie suites hebben ook een grotere tuin en een 'verwamde' plunge pool. 

The Restaurant ligt op de begane grond van het hoofdgebouw en kijkt uit over het zwembad. Het menu bestaat uit een zorgvuldig afgewogen mix van seizoensgebonden gerechten uit de Indiase en westerse keuken. Groenten, fruit en kruiden komen uit eigen tuin. In de warmere maanden dineert u op The Library Terrace op de eerste verdieping. Daar waait altijd een aangenaam koel briesje. The Salon Bar serveert frisse drankjes en een snack. Een intiem diner op het dakterras is het toppunt van romantiek. Onder een koepeltje bij het licht van een paar lantaarns geniet u hier samen van een voortreffelijk diner. 

Tripadvisor over Amanbagh Resort

Vergelijkbare accommodaties in India