Rust, geniet en kom terug in balans in de spirituele omgeving van de Himalaya

Genesteld aan de voet van de Himalaya, nabij de heilige plaats Rishikesh, ligt Ananda in the Himalayas, een vorstelijk wellness hotel. De locatie in combinatie met de filosofie van dit hotel maken het een perfecte plek om heerlijk te ontspannen en weer helemaal in balans te komen. Verbaas u niet als u bij aankomst comfortabele witte yogakleding wordt aangeboden die u tijdens uw gehele verblijf kunt dragen. Pure wellness en ontspanning, daar draait het allemaal om bij Ananda in the Himalayas. Niet voor niets is het fantastische wellnesscentrum al meerdere keren uitgeroepen tot 's werelds beste spa! 

Helemaal tot rust

Yogales, meditatie, traditionele behandelingen volgens Indiase ayurveda, moderne westerse behandeltechnieken en healing; de mogelijkheden zijn eindeloos! Voor de afwisseling kunt u ook ontspanning zoeken in activiteiten als golf, natuurwandelingen of een actieve rafttocht over de Ganges. Blijft u graag 'in shape' tijdens uw vakantie, dan kunt u gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. 

Natuurlijk lichtinval

Alle kamers zijn comfortabel en ingetogen ingericht en door de natuurlijke lichtinval heeft u ook binnen het gevoel midden in de Himalaya te zijn. Naast de kamers zijn er ook ruimere en iets luxer uitgevoerde suites die uitkijken op de tuin, de vallei of het paleis van de Maharadja. Gaat u voor topluxe dan raden we u één van de drie exclusieve villa's met eigen zwembad aan.

Gezonde en lichte maaltijden

Het hotel heeft een uitstekend restaurant. De koks zijn geïnspireerd door de verfijnde Indische, Oriëntaalse en westerse keuken en creëren gezonde en lichte maaltijden passend bij het wellness concept. Naast het restaurant is er ook een theelounge en een terras en ook bij het zwembad kunt u een hapje en een drankje bestellen.

Tripadvisor over Ananda in the Himalayas