Genieten op een bedrijvige plantage die de hele dag het aroma van koffie, thee en specerijen verspreidt

Het Evolve Back Coorg is gelegen in Karnataka, een provincie van India die nog relatief weinig wordt bezocht door toeristen. Zodoende beleeft u het zuiden van India op een zeer authentieke manier, terwijl u in één van de beste resorts verblijft. Het resort is gelegen op een plantage van maar liefst 300 hectare en grenst aan de Cauvery rivier temidden van een vruchtbare, jungleachtige omgeving. Hier komt u gegarandeerd helemaal tot rust.

Bijzondere regio

In de omgeving valt veel te zien en te beleven. Bezoek nabijgelegen plantages, maak een boottocht over de Cauvery rivier en ontmoet de inwoners tijdens een fietstocht door de straatjes van Coorg. In de jungle zijn veel kleurrijke vogels te spotten. Na een actieve dag in deze mooie omgeving bent u welkom in de Vaidyasala Spa. Daar kunt u de ayurveda behandelingen ondergaan, de specialiteit van deze regio.

Kodava architectuur

Het resort heeft villa's en bungalows met stuk voor stuk een privé zwembad. De Private Pool Villas zijn favoriet bij Talisman. Deze ommuurde villa's die gebouwd zijn volgens de etnische Kodava architectuur, zijn bijzonder ruim. Vanuit de slaapkamer en badkamer loopt u de veranda op met een eigen tuin, een zitje, ligstoelen en een zwembad met jacuzzi. Naast de Private Pool Villas zijn er ook Lily Pool Villas, Cottages en een bungalow met twee slaapkamers. Deze types hebben naast een eigen zwembad ook een strak vormgegeven lotusvijver in de tuin.

Private Dining

Het resort heeft drie uitstekende restaurants. Favoriet zijn hier de 'private dining' opties. Zo kunt u een tafeltje reserveren voor een diner voor twee op een romantische locatie aan het meer, op uw eigen terras of aan de rand van het 'infinity' zwembad. Naast de restaurants is er ook een koffielounge om de verschillende bonensoorten van de plantage te proeven.

Tripadvisor over Evolve Back Coorg

Vergelijkbare accommodaties in India