Omgeven door luxe genieten van een woestijnbeleving met bijzondere excursies

Het fabelachtige fort Mihir Garh ligt middenin de Rohet woestijn ten zuiden van Jodhpur. Het doemt op als een fata morgana, iets dichterbij doet het complex aan als een zandkasteel van reusachtige afmetingen. Doordat het fort op een zandheuvel staat, geeft het een prachtig uitzicht over de omgeving. Bij de uitreiking van 'The World Boutique Hotel Awards 2013' in Londen is Mihir Garh als grote winnaar uit de bus gekomen. Nooit eerder is deze eer toegekend aan een hotel in India. Binnen de robuuste muren zijn verblijfplaatsen voor gasten beschikbaar.

Maak kennis met de Rajasthani

Mihir Garh is het juiste adres voor een kennismaking met het leven in deze onherbergzame regio. Dat kan per jeep of op een kameel. De Rajasthani heten u van harte welkom en knopen graag een gesprek met u aan. In de omgeving liggen de maneges waar de Marwari paarden worden gefokt. Met deze zeer sterke en goed getrainde paarden kunt u prachtige tochten door de woestijn maken. Ook luxe picknicks op afgelegen plaatsen en Indiase kookworkshops behoren hier tot de mogelijkheden. Bent u na een actieve dag toe aan wat ontspanning? Dan vindt u dat in Mihir Garhs Tulsi Spa.

Elegantie

Mihir Garh heeft negen royale suites. Deze zijn allen elegant ingericht met prachtig houten meubilair, zachte aardse tinten en kleurrijke details als turkooizen en gouden kussentjes. U ziet meteen dat aan elk detail aandacht is besteed. Luxe linnen, schitterend meubilair en speciale pleistertechnieken. De Alishaan suites op de begane grond hebben naast een ruime slaap- en badkamer een eigen tuintje en een heerlijke plungepool. De Shandaar suites op de eerste verdieping hebben een groot terras met jacuzzi en een prachtig uitzicht op de woestijn.

Alles naar wens

Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en dat is absoluut geen straf. Het restaurant ligt in het centrum van het resort en wordt omringd door de binnenplaats en de suites. Het eten is hier werkelijk fantastisch. Daarbij houdt het personeel goed rekening met uw wensen. Sterker nog, de chef komt bij het ontbijt vragen wat u vanavond graag wilt eten. Zijn staf gaat op pad om alle ingrediënten vers in te slaan. In de lounge bij het zwembad kunt u 's middags een verkoelend drankje en een lichte snack bestellen.

Tripadvisor over Mihir Garh Fort