Een oase van rust aan de ongerepte zuidwestkust van India

Bent u op zoek naar een accommodatie die geschikt is als springplank voor een rondreis door Kerala? Of misschien naar een stek waar u na afloop van de reis even kunt 'bijtanken' voor de reis naar huis? Neeleshwar Hermitage! Een resort aan de Arabische Zee in Noord Kerala. In de omgeving een paar kokosplantages en geurige kruidentuinen. Hier maakt u eindeloze wandelingen zonder andere mensen tegen het lijf te lopen.

Stap op de fiets

Neeleshwar Hermitage ligt aan een langgerekt strand bij het plaatsje Kasargod. Dat is in de provincie Kerala in het zuiden van India. Neeleshwar Hermitage is een oase van rust georiënteerd naar de opkomende zon. Een heerlijke wandeling, een duik in het zwembad of zonnen op het strand. De actief ingestelde reiziger kan hier ook zijn hart ophalen. Volg de kookworkshop, spot vogels en schildpadden en stap op de fiets. Bekal Fort lonkt. Stap een keer aan boord voor een tocht door de backwaters van Kerala. In de spa staan alle traditionele ayurveda behandelingen op het programma. U kunt hier ook terecht voor yoga en meditatie.

Lokale vissershutten

Het resort heeft zes cottages met tuinzicht en twee met uitzicht op het zwembad. Daarnaast zijn er acht volledig vrijstaande cottages met uitzicht op zee. Het spreekt voor zich dat dit de populairste huisjes zijn. De architectuur (met de kenmerkende witte muren en rieten daken) is duidelijk geïnspireerd door de lokale vissershutten. Elke cottage beschikt over een mooie buitenbadkamer.

Elke dag verse vis

Neeleshwar Hermitage heeft twee restaurants. Het ontbijt staat op tafel in een open eetruimte met rieten dak aan het strand. Het hoofdrestaurant is elke dag beschikbaar voor lunch en diner. De specialiteit van de koks is het bereiden van vegetarische maaltijden en natuurlijk visgerechten. De vis die vanavond op uw bord ligt is vanmorgen gevangen!

Tripadvisor over Neeleshwar Hermitage