Vanuit de Pashan Garh Wilderness Lodge ontdekt u de flora en fauna van Panna National Park maar ook de eeuwenoude tempels van Khajuraho

De Pashan Garh Wilderness Lodge ligt aan de rand van Panna National Park. Dit is een prachtig natuurgebied met een dichtbegroeide jungle, ruige ravijnen en prachtige watervallen. De gids neemt u mee in het voetspoor van de tijger. Hier geniet u van het pure junglegevoel. De stad Khajuraho ligt niet meer dan dertig kilometer verderop. Daar zijn eeuwenoude bouwwerken te zien om natuur en cultuur te combineren.

Wild in overvloed

Tijdens uw verblijf ontkomt u niet aan gamedrives door Panna National Park. Hier bent u omringd door prachtige kleuren van de veelzijdige vegetatie. De gids helpt mee om het leven tussen de bomen te ontdekken. Wild leeft hier in overvloed: Bengaalse tijgers, luipaarden, luiaardberen, tot axisherten, aristotelesherten, wilde honden, hyena's, zwijntjes, krokodillen, ooievaars en kraanvogels, arenden en gieren. 

Gebouwd in traditionele stijl

Het resort telt twaalf stenen cottages die gebouwd zijn in de traditionele stijl van dit deel van India. Bij de inrichting is gewerkt met steen, donker ebbenhout en donkerbruine tinten. Vanaf de veranda kijkt u op een dichtbegroeide woud en bron waar vaak wild opduikt.

Indiase keuken

Pashan Garh biedt gasten het beste uit de Indiase keuken. De maaltijd begint met een selectie aan kleine hapjes, gevolgd door brood met smaakvolle chutneys. Niet te missen is Pashan Garhs beroemde dessert: zoete taartjes in allerlei soorten en smaken. Van gekarameliseerde banaan tot honing en kokosnoot. In de jungle staan oude ossenkarren die zijn omgebouwd tot intieme zitjes. Daar kunt u de maaltijd gebruiken! Voor meer privacy brengt de butler de maaltijd naar uw cottage. Zelfs bij het ontbijt kunt u kiezen uit Indiase en westerse ingrediënten.

Tripadvisor over Pashan Garh Wilderness Lodge

Vergelijkbare accommodaties in India