De Samode Safari Lodge is een luxe junglebeleving tegen een ecologisch zeer verantwoorde achtergrond

Voor een exclusieve safaribeleving bent u bij de Samode Safari Lodge aan het juiste adres. Deze schitterende lodge ligt aan de rand van Bandhavgarh National Park, een indrukwekkend wildreservaat met de grootste tijgerdichtheid van heel India. Bij de bouw van de lodge werd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en lokale kunstvoorwerpen. De oorspronkelijke stijl van de lodge is geinspireerd door de architectuur van de nabijgelegen dorpjes Mardari en Gohori. De lodge houdt rekening met de natuur. De lodge draait waar mogelijk op zonne-energie en het regenwater wordt gebruikt voor de irrigatie van het land.

Op avontuur in Bandhavgarh National Park

Het verblijf in Samode Safari Lodge staat geheel in het teken van de jungle van Bandhavgarh National Park. Tijdens diverse gamedrives gaat u op zoek naar allerlei wilde dieren met als hoogtepunt de tijger. Doordat het park de grootste tijerdichtheid van India heeft is de kans er een te spotten hier groot. Daarnaast maakt u ook kans op het zien van zoals beren, wilde honden, herten en tal van bijzondere vogelsoorten als de zwarte Ibis, de Egyptische gier en de Indische slangenarend.

Luxe chalets

U slaapt in een van de luxe chalets, waar u zich meteen thuis zult voelen. De chalets zijn voorzien van een mooie slaapkamer met ensuite bad- en kleedkamer, een romantisch buitenplaatsje met een bad, een gezellige lounge en een veranda vanwaar u uitzicht heeft op de schitterende natuur. Het interieur past perfect bij de omgeving. Lichte tinten, donker houten meubilair en prachtige kunstvoorwerpen en muurschilderingen met verwijzingen naar natuur en zijn wilde dieren, zorgen voor een charmante, warme sfeer.

Barbecue bij het kampvuur

Samode Safari Lodge beschikt over haar eigen restaurant, waar u zowel binnen als buiten kunt zitten. Tevens worden er regelmatig barbecues bij een kampvuur gehouden en kunt u, bijvoorbeeld wanneer u iets te vieren heeft, een tafeltje op een speciaal plekje laten neerzetten voor een romantisch privédiner.

Tripadvisor over Samode Safari Lodge

Vergelijkbare accommodaties in India