Met uitzicht op de Taj Mahal, voelt u zich een echte Maharaja

The Oberoi Amarvilas is het meest prestigieuze hotel in Agra. Niet alleen vanwege het hoge niveau van service en luxe, maar ook om de schitterende locatie. Het hotel ligt namelijk op steenworp afstand van de Taj Mahal, die statig boven de boomtoppen uittorent en vanuit elke kamer of suite te bewonderen is. De architectuur van het hotel is subliem. Het enorme complex is gebouwd in Moorse en Mughal stijl en heeft door de vele paviljoens, waterpartijen en fonteinen een zeer Koninklijke uitstraling.

Taj Mahal

Een bezoek aan de Taj Mahal staat natuurlijk bovenaan uw 'to do' lijst tijdens uw verblijf in Agra. De bouw van dit kunstwerk duurde maar liefst zestien jaar en hiervoor werden twintigduizend bouwlieden ingezet. Het resultaat van de inspanningen voor de bouw van dit symbool van de liefde is weergaloos! Heeft u nog wat langer te tijd, bezoek dan ook het imposante Agra Fort en het Itmad Ud Daulah mausoleum. Op een hete middag kunt u in het hotel heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad of in de prachtige spa.

Klassieke ambiance

Het hotel heeft een klassieke ambiance wat ook in de kamers en suites is terug te zien. De kamers zijn met hun teakhouten vloeren, marmeren badkamers en chique meubilair al prachtig. Het uitzicht op de Taj Mahal maakt het helemaal af! Voor nog wat meer ruimte kiest u voor een suite, die naast een slaap- en badkamer ook is voorzien van een mooie lounge. Er zijn suites die met een kamer verbonden kunnen worden, wat ideaal is als u met kinderen reist. Wilt u echt heel luxe verblijven, dan is de Kohinoor Suite, gelegen in het midden van de vijfde en tevens hoogste verdieping, een geweldige keus.

Bellevue

Er zijn twee uitstekende restaurants. In het hoofdrestaurant Bellevue geniet u dagelijks van een heerlijk ontbijt, maar ook voor lunch en diner is het restaurant geopend. Er worden gerechten uit vele wereldkeukens geserveerd. Naast Bellevue beschikt het hotel ook over een Indiaas restaurant met oorspronkelijke specialiteiten, waaronder natuurlijk de smakelijke goed gekruide currys. Voor een aperitief of een digestief kunt u terecht in de lounge en bar, waar u kunt kiezen uit een aantal uitstekende wijnen en sterke dranken en een uitgebreide collectie sigaren.

Tripadvisor over The Oberoi Amarvilas