Eén van de eyecatchers van dit bijzondere resort is de originele haveli, die is omgetoverd tot superdeluxe spa waar rust en wellness centraal staan

The Oberoi Rajvilas is met stip een van de allermooiste resorts van Jaipur. Eyecatchers van het resort zijn de eeuwenoude prachtige restaureerde tempel en de originele haveli (herenhuis), die beide in de perfect bijgehouden tuin liggen. De haveli is omgetoverd tot luxe spa, één van de paradepaardjes van het resort. Wilt u superdeluxe verblijven en genieten van rust en wellness, dan is The Oberoi Rajvilas een uitstekende keus.

Yoga en spa

Verblijft u in The Oberoi Rajvilas, dan is een bezoek aan de spa eigenlijk een must. Als u bij de spa aankomt vallen alle zorgen van u af en kan het genieten beginnen. De spasuites zijn luxueus ingericht en de muren zijn voorzien van fraaie handgeschilderde fresco’s. De spa biedt ontelbaar veel mogelijkheden om te ontspannen. Laat uw spieren verzorgen tijdens een Thaise of Balinese massage, ontspan lichaam en geest tijdens een yogasessie, laat uw huid verjongen tijdens een schoonheidsbehandeling of geniet simpelweg van de heerlijke aroma’s en verzachtende oliën en crèmes tijdens een bodywrap of een holistisch bad.

Natuurlijk staat uw verblijf hier niet alleen in het teken van wellness. Jaipur is te interessant om niet helemaal, tot in diepte te ontdekken. Zo kunt u het prachtige Amber Fort bezichtigen of een historische rondleiding door het oude gedeelte van de stad boeken.

De kamers

Er zijn in totaal 54 premier kamers die steeds per zes zijn geschakeld en rondom een centraal gelegen binnenplaats met fontein liggen. De kamers hebben een elegante, traditionele inrichting en zijn voorzien van een heerlijk hemelbed, een luxe marmeren badkamer en inloopkast. Naast de kamers zijn er ook Luxury en Royal Tents, alle gelegen in de tuin. Laat u door de term ‘tent’ niet afschrikken; de wanden zijn solide en het allen het dak is van tentdoek. Ook hier ontbreekt het u niets aan luxe. Topluxe treft u in de Luxury Villa of Kohinoor Villa, prachtige paleisjes met een eigen zwembad.

Hoge standaard

Ook in Rajvilas wordt de hoge standaard van Oberoi op alle gebieden weer waargemaakt. Het culinaire niveau is, zoals u mag verwachten, hoog. Er zijn meerdere restaurants waar u uitstekend kunt eten, zowel van de lokale als van de internationale kaart. De Bar zit bij de bibliotheek; een heerlijke plek om even tot rust te komen met een goed boek over de historie van Jaipur in de ene hand, en een goed glas wijn in het andere.

Tripadvisor over The Oberoi Rajvilas

Vergelijkbare accommodaties in India