Door: Huib en Clementine
Deze vakantie was in alle opzichten een super ervaring!

We zijn bijna aan het eind van onze vakantie in India. Ook dit jaar weer vaak gedacht aan dat geweldige programma Grenzeloos Verliefd in India, waar iemand de liefde van zijn liefde achterna gaat. Helaas moet ik toegeven: daar wonen is geen optie! Maar aan de hand van een paar fotocollages laten we jullie graag weten dat we een geweldige vakantie in India hebben gehad. Ik denk zelfs te kunnen zeggen beter dan vorig jaar!

Deze foto's hebben we gemaakt van de toekomstige CEO's en vrolijke studenten van India. Overal wilden ze op de foto met ons, keurig in dezelfde outfit en gedisciplineerd in de rij staand. Hardwerkende jonge mensen in alle hotels en restaurants, die ons op alle mogelijke manieren in de watten wilden leggen. Kunnen we in Nederland nog iets van leren, vinden wij.

We hebben ook de harde werkelijkheid gezien van werkers in India. Vaak waren het de dames die ongelofelijk veel zwaar werk deden. Met heel veel plezier hebben wij op de koffieplantage in Evolve Back Coorg gezien hoe op dit moment in India de oogst wordt binnen gehaald met de hand. Zowel op de koffie- als de theeplantages wordt alles met de blote hand binnen gehaald, waarschijnlijk voor een habbekrats. En toch met een lach op hun snoet! Dat was een hartverwarmende ervaring voor ons.

Ook het dans- en culturele gedeelte in India hebben wij van alle kanten meegemaakt en waar mogelijk zelf meegedaan. Het muzikale gedeelte in India geeft een perfect beeld hoe traditioneel hier nog aan dans en acrobatiek wordt gedaan. Mag je niet missen als je op vakantie bent in India!

Deze vakantie was in alle opzichten een super ervaring. Tot in de puntjes verzorgd, heerlijke hotels, in een fantastische omgeving en geweldig personeel. Alles is mogelijk in India. Zoals je op de laatste foto ziet: je kunt er zelfs als security op het water lopen!

Super bedankt voor deze geweldige vakantie. Top!

Groet, Huib en Clementine

Items uit dit reisverslag