Een witte vlek op de kaart: voor sommigen een reden om door te reizen, voor anderen juist het onderzoeken waard.

Soms kom je speciale plekken tegen die iets hebben dat je gewoon niet helemaal kunt verklaren. Maar iets dat je wel heel sterk voelt als je er bent. Een plek om meteen verliefd op te worden. Arctic Retreat is zo'n plek. Gerund door een familie en de inspiratie van host Nikolas. Deze eco lodge is een combinatie van terug naar de natuur terwijl u zich onderdompelt in een heerlijke cuisine, warme gastvrijheid en een ongeévenaarde omgeving.

Gezellige avonden rondom het vuur

Arctic Retreat bestaat uit vier traditionele en tegelijkertijd luxe blokhutten. Het magische winterseizoen zorgt voor gezellige avonden rondom het vuur na een dag op verkenning te zijn geweest. Wat het avontuur ook is, na een dag vol avontuur met de sneeuwscooter of de hondenslee wachten er een warm bubbelbad op uw eigen veranda, de Zweedse blokhutsauna en een gezonde maaltijd op u. Tijdens het winterseizoen zijn het gebruik van sleeën, ski's en sneeuwschoenen inbegrepen. Zo kunt u het gebied op eigen gelegenheid verkennen.

Ieder seizoen heeft iets moois te bieden

In de zomer smelt de sneeuw op dit schiereiland en wikkelt de rivier de Råne zich rond Arctic Retreat. De bevroren vijver die werd gebruikt voor schaatsen verandert in een kajak- en visspeelplaats. Geweldig om af te koelen in de warme zomers of stil te zweven tijdens de middernachtzon. Vanaf september doet de herfst zijn intrede en komen de eerste kansen om het Noorderlicht te spotten, bessen te plukken in bossen vol kleur en het beste visseizoen. Bij Arctic Retreat heeft elk seizoen iets unieks en speciaals te bieden, maar een ding dat constant is, is het simpele feit dat u altijd in goede handen zult zijn, tevreden zult zijn met een heerlijke maaltijd en een meer dan comfortabele plek heeft om uw hoofd te laten rusten.