Romantisch, avontuurlijk, exclusief… Lapland heeft het allemaal. Onze Lapland specialisten stellen graag uw persoonlijke Lapland avontuur voor u samen. Ze helpen u met het maken van de keuze in bestemming, en rijgen vervolgens de prachtige accommodaties en avontuurlijke excursies in een gebalanceerde rondreis aaneen. Wij weten als geen ander dat een reis naar Lapland een ‘once in a lifetime experience’ is, en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes klopt. 

De beste reistijd voor Lapland is in de winter; van december t/m maart. Het is een kort seizoen, en daarom zijn veel van de kleinschalige accommodaties al ver van te voren gereserveerd. Wilt u een reis maken, neem dan geheel vrijblijvend maar het liefst zo snel mogelijk contact met ons op. Hoe vroeger, hoe beter! 

We hebben hieronder alvast een aantal routesuggesties voor u weggezet, die de basis kunnen vormen van uw persoonlijke Lapland avontuur. Laat u inspireren door onderstaande reissuggesties en neem contact met ons op voor een reisvoorstel op maat.