De allerbeste Arctische gerechten, voor u klaargemaakt door een fascinerende persoonlijkheid

Het zal af en toe best eens zwaar zijn om in deze Arctische temperaturen te werken. Ook voor de chefs, de culinaire betweters. Met temperaturen die rustig onder de -30C duiken en wind die ze van hun sokken blaast. En dan is er nog een overtreffende trap: niet alle chefs hebben een onderonsje met een ijsbeer gehad, en deze overleefd. Chef Anders Bergwall wel, en hij vertelt hier maar wat graag over. Terwijl hij voor u de allerbeste Arctische gerechten bereid. 

Deze Zweedse persoonlijkheid, vergelijk hem rustig met Bear Grylls, serveert u een vijfgangen diner in een heuse iglo. Hij heeft veel ervaring in de bergen, dat spreekt voor zich. Na zijn opleiding tot chef Frankrijk, richtte hij de Zweedse Mountain Rescue op. En nu runt hij Arctic Guides, is helikopter piloot voor heli-skiërs én Sami herders die in een afgelegen vallei gedropt moeten worden. Oh en daarnaast is koken zijn passie, gelukkig maar. Want zo komt het dat u een bijzondere avond doorbrengt met deze fascinerende persoonlijkheid. Natuurlijk houdt Anders tijdens uw diner een oogje op het Noorderlicht. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u iets mist.