Zomer én winter een geweldige plek!

Het Abisko National Park is met een oppervlakte van 77km2 één van de grootste en bekendste parken van heel Scandinavië. U vindt hier eindeloze arctische bossen, fjorden, ravijnen en watervallen. Maar ook een schat aan Scandinavisch wildlife en de inheemse Sami bevolking.

In de zomer is het Abisko National Park een geweldige plek voor het maken van trektochten en prachtige wandelingen. Houdt u van vissen, ga dan vliegvissen! En vergeet niet het helderste meer van Zweden te bezoeken; het Trollsjön. In de winter leent het National Park zich uitermate goed voor wintersporten als skiën en langlaufen. Een wandeling met sneeuwschoenen of een tocht met de hondenslee behoren ook tot de te ondernemen avonturen! 

Een leuk weetje is dat het meest noordelijke deel van Kungsleden (het koningspad) door het park loopt. Deze wandelroute is genoemd naar de vluchtroutes van één van de koningen van Zweden.

Tijdens deze privé tocht door het Abisko National Park maakt u een tocht per sneeuwmobiel en leert u typische Arctische vaardigheden zoals het bouwen van een vuurtje en ijsvissen. Geniet van typisch Zweedse ‘fika’ bij het vuur terwijl u wordt gehuld in wonderschone natuur.