COMO Maalifushi is het allereerste resort in de ongerepte Thaa atol en mag zich met recht een hideaway noemen; het is de ultieme bestemming als u even wilt ontsnappen aan de dagelijkse routine

Como Maalifushi is een nieuwe toevoeging aan het Talisman portfolio. Het gehele resort is heel ruimtelijk en modern opgetrokken en er hangt een heel ontspannen sfeer. Er zijn villa’s en suites op het strand, maar ook prachtige villa’s die boven het water zijn gelegen. Eén kenmerk hebben ze allemaal gemeen; u heeft ongekend veel ruimte. Uw persoonlijke butler zorgt ervoor dat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt. Een massage in de spa of duiklessen; het wordt voor u geregeld! Geniet ook van de verschillende toprestaurants, en de cocktails in de bar die door een Londense cocktailspecialist zijn samengesteld.

Activiteiten op het water

Eigenlijk kunt u hier alles doen wat u maar bedenkt, wel gelegen binnen de grenzen van de Maledivische mogelijkheden natuurlijk. Duiken, snorkelen en watersporten zijn hier gemakkelijk toegankelijk voor alle gasten. Even bijkomen in de spa of met wat yoga-sessies is ook mogelijk, en waar is het nu beter mediteren dan in de Malediven? Vissen is hier echt onderdeel van de cultuur, niet alleen een ontspannende belevenis maar ook een culturele! U kunt een halve of een hele dag het water op, of besluiten om bij zonsondergang een tochtje te varen en uw geluk te beproeven.

Ongedwongen luxe

Een verblijf op de Malediven staat natuurlijk eigenlijk vooral in het teken van helemaal niets doen. Dit kan uitstekend in het Maalifushi Resort, zo goed zelfs dat u aan het scala aan activiteiten wellicht niet eens toe komt! De Talisman favoriet zijn de watervilla’s, met een infinity pool op de veranda die uitkijkend over de azuurblauwe lagune die continu een beetje van kleur lijkt te veranderen. De villa's komen in verschillende afmetingen, met twee COMO Villa’s met twee slaapkamers en een privézwembad. Deze zijn maar liefst 408 m2 groot! Er is echter ook genoeg keuze uit villa’s op het strand gelegen, wellicht wat prettiger wanneer u met uw familie reist. Uw kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het strand terwijl u in de privacy van uw eigen villa geniet van de zon en rust. De Maalifushi Beach Villa is een oase van rust, met drie slaapkamers en oceaanzicht op de zonsopkomst. In uw eigen tuin is er voldoende ruimte voor bijzondere privédiners. 

Sushi en sashimi

De COMO resorts op de Malediven staan bekend om hun uitstekende keuken. Er is volop verse vis. Zo vers dat deze direct geserveerd wordt als sushi en sashimi in het Japanse restaurant. U kunt de hele dag terecht voor heerlijke gerechten in het ‘all day dining’ restaurant Madi. Er wordt met iedere gast rekening gehouden, geef het daarom vooral u favorieten (of allergieën) vooraf door aan uw Talisman bestemmingsspecialist.

Tripadvisor over COMO Maalifushi