Door: Talisman reizigers
En als klap op de vuurpijl werden we getrakteerd op een prachtige blauwe, volle maan.

'Wat was dit een uitstekende vakantie! Bij aankomst op het Six Senses Laamu resort werden de corona protocollen direct helder en duidelijk uitgelegd. Dat achter de rug hebbende, zorgde ervoor dat we konden genieten van een volledig onbezorgde vakantie. 

De service bij Six Senses Laamu is werkelijk fantastisch: We kregen een upgrade naar een andere villa die als ideale uitvalsbasis diende voor surfers. En zodoende hebben we iedere dag op de surfboards gestaan. Ook hebben we veel gedoken en gesnorkeld en kwamen we prachtige dieren tegen. Veel rifhaaien, grote roggen en schildpadden bijvoorbeeld. We hebben iedere avond heerlijk gedineerd, met name de verse tonijn! Ook met het weer hebben we het getroffen. Slechts een dag regen, verder alleen maar mooi weer. En als klap op de vuurpijl werden we getrakteerd op een prachtige blauwe, volle maan. Dit hebben we nog nooit eerder meegemaakt tijdens onze eerdere reizen.

Ook het verblijf in Dubai was heel goed. Een top service bij het Park Hyatt Dubai en de foodtour met Vibha was ontzettend geslaagd. We hebben genoten van haar verhalen en de lekkere hapjes onderweg.

Kortom: we kijken terug op een fantastische vakantie en kunnen dit iedereen aanraden. Ik heb direct mijn collega geadviseerd om contact met jullie op te nemen!'

Items uit dit reisverslag