Ook het serviceconcept is uniek. SO Sofitel Mauritius heeft geen receptie. Uw aanspreekpunt is een in het wit gestoken butler die u van alle gemakken voorziet.

De zuidkust van Mauritius is opvallend rustiger dan andere regio's op het eiland. Precies op de plaats waar het leven even pauze neemt, daar ligt aan een oogverblindend zandstrand SO Sofitel Mauritius. Een verblijf om door een ringetje te halen. Het verfrissende ontwerp (met een nadrukkelijke toepassing van organische vormen) is van de hand van de bekende Thaise architect Lek Bunnag. Voor het fraaie interieur tekent de wereldwijd bewierookte Japanse designer Kenzo Takada. Het concept is gericht op eenvoud en harmonie met de natuur. Het complex ligt op een landgoed van veertien hectare.

Tropische kamers

Voor een verblijf in deze schitterende omgeving kunt u kiezen uit vierentachtig Lushury Rooms en acht State of the Art villa's. De exclusieve kamers hebben een overwegend wit interieurdesign met limoengroene accenten. In de maximale privacy biedende privétuin rond uw kamer of villa, eventueel met privézwembad, vindt u ook een al fresco douche.

SO active

De dag vliegt voorbij hier op Mauritius. Dichtbij huis is het heerlijk om over de langgerekte hagelwitte zandstranden te slenteren. Niemand in de buurt, alleen wuivende palmen en de azuurblauwe zee. Het kan overigens ook een stuk actiever rond SO Sofitel Mauritius. Alle voorzieningen om te kajakken, zeilen, surfen, snorkelen, mountainbiken, tennissen, fitnessen liggen klaar. De 18-hole championship golfcourse van de Heritage Golf Club heet u van harte welkom. Wie stevig in de schoenen staat en een avontuur niet schuwt, gaat hiken in het Frederica Nature Reserve. Nog een SO Sofitel So SPA en aan de rand van het zwembad is het heerlijk bijkomen na een enerverende dag.

Flamboyante keuken

SO Sofitel Mauritius maakt de uitstekende reputatie van de Sofitel keten overtuigend waar. Vooral in het chique Le Flamboyant. Daar geniet u van de keuken die met een Franse flair en gebruik van Mauritiaanse specerijen een nieuwe dimensie aan het culinaire spectrum toevoegt. In het minimalistische zen decor van La Plage is de sfeer minder formeel. Hier zit u net als de andere gasten aan tafel met uw tenen in het zand. Op de kaart staat een keur aan verse zeevruchten en verse vis. In de Takamaka loungebar stijgt elke avond de stemming naarmate de zon verder achter de horizon verdwijnt.

Tripadvisor over SO Sofitel Mauritius