Hip design hotel met suites in de jungle.

Be Tulum is een hip design hotel in een stukje weelderige jungle aan het hagelwitte zandstrand van de badplaats Tulum. Het hotel is gelegen aan de kliffen, op het schiereiland Yucatan en aan de rand van het natuurreservaat Sian Ka’an.  

Vrijheid en privacy

Er liggen 64 suites ingeklemd tussen de jungle, het witte zandstrand en de oceaan. Alle suites zijn ontworpen met veel gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. U voelt zich hier direct thuis!

Exclusieve suites

De Jungle Suites liggen achterin verscholen tussen hoge bomen. Witte zandpaadjes leiden naar het strand, ’s avonds sfeervol verlicht door lantaarns en kaarsen. De Arena Suites liggen ook in de jungle maar wel vlakbij het strand. De Fuego Suites zijn heel ruim en liggen ingenesteld in het groen, slechts een paar stappen van het hagelwitte zandstrand. De Aire Suites zijn nog ruimer en hebben een privé dakterras met een eigen plungepool.

Hippe sfeer

Het hotel is geliefd bij jonge stellen en er worden regelmatig dj’s uitgenodigd om op het strand te draaien. Het hotel heeft een sfeervol buitenrestaurant aan het strand en een klein zwembad. De sfeer en service in het hotel is gemoedelijk, hip en het uniform van het personeel heeft een zeer casual uitstraling. Toch is dit hotel wel degelijk exclusief te noemen en heeft het een daarbij passend prijsniveau. 

Tripadvisor over Hotel Be Tulum