Door: Het ultieme vakantiegevoel Hellen en Eric Sloots
We voelden ons steeds heerlijk verwend, de persoonlijke maar niet opdringerige aandacht was erg fijn.

Hoi Marielle,

Met ons gaat alles goed! We hebben een heerlijke trouwdag gehad en een geweldige huwelijksreis. We hebben met volle teugen genoten en alles was tot in de puntjes geregeld. In Dubai konden we direct na onze vroege aankomst al in het Park Hyatt Hotel onze kamer in. Dat was een aangename verrassing. Even heerlijk uitrusten van de vliegreis om vervolgens een tour door Dubai te maken met onze privé chauffeur en gids. Goed verzorgd, prima auto, interessante rit met de hoogtepunten van Dubai. Vooral ons bezoek aan de Burj Kalifa heeft een grote indruk op ons gemaakt. Geweldig! Wat voel je je dan klein zeg. Hotel was uitstekend in Dubai; vriendelijk en behulpzaam personeel, aandacht voor ons als "newly-weds". We kregen een heerlijke taart op onze kamer en ons bad lag vol met rozenblaadjes! Romantisch!

Vervolgens naar Oman. Wederom uitstekend geregeld, vervoer en chauffeur prima en erg vriendelijk. De rit was ook indrukwekkend. Het laatste stuk naar Zighy Bay was adembenemend mooi. Ook hier konden we direct in onze villa! Nou ... wat een verrassing ... eentje met beachview!!!!!! Wat geweldig. Helemaal op een rustige hoek van het resort, zo het strand op lopen, FANTASTISCH! De villa zelf was ook helemaal geweldig. Het eigen, gekoelde, zwembad, de verschillende zitjes, de enorme ruimte binnen (4 douches en 2 toiletten), geen woorden voor. Inderdaad, zoals jij al zei, een van de beste resorts die ook wij tot nu toe hebben bezocht. Het personeel was echt super aardig en behulpzaam. Het eten was heerlijk (de alcohol aan de dure kant, maar daarop waren we voorbereid). De diners op de berg waren super, het uitzicht, het eten, echt fantastisch. Ik heb ook al een review naar het hotel gestuurd met alleen maar complimenten. De persoonlijke aandacht van onze GEM was ook erg fijn. Uiteindelijk hebben we alleen maar genoten en gerelaxed in onze prachtige villa en zijn we 2 x naar de spa geweest. Meer was niet nodig. Het ultieme vakantiegevoel.

Zoals ik al zei was de service en de aandacht van het personeel geweldig. Zelfs toen onze badkamer overstroomde, werd dit direct opgelost. Ook een kapotte airco mocht de pret niet drukken, binnen 10 minuten opgelost. Dat is ook service die wij enorm waarderen. Zelfs toen ik een dagje ziek op bed heb gelegen, heeft de GEM de nurse langs gestuurd die me direct onderzocht en medicatie heeft gegeven. De volgende dag voelde ik me, gelukkig, weer tip-top! Zelfs de resort manager belde een dag later om te vragen hoe het inmiddels met me ging. En dat hij bij het restaurant had nagevraagd of er niet iets mis was gegaan met eten die avond ervoor. SUPER!! Echt, we voelden ons steeds heerlijk verwend, de persoonlijke maar niet opdringerige aandacht was erg fijn, kortom het was een huwelijksreis om nooit meer te vergeten.

Natuurlijk wil ik ook jou hiervoor bedanken! De voorbereidingen, het contact tijdens de vakantie (we werden daarna keurig met Mr en Mrs Sloots aangesproken :-) ), ook dat willen we niet vergeten. De leuke post bij thuiskomst, jullie aandacht achteraf; ik zal Talisman zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Wij zijn erg tevreden en genieten nog dagelijks na van onze fantastische vakantie.

Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer! Ik heb 2 foto's meegestuurd als een kleine impressie ...

Groeten,

Hellen en Eric Sloots