Buitengewoon bijzondere cruises door het poolgebied

De naam ‘Ultramarine’ is geïnspireerd op de oceaan. ‘Ultra’ staat in deze context voor ‘buitengewoon’, een buitengewone nieuwe manier van cruisen door het poolgebied. En dat zit met name in de belevingen die u meemaakt wanneer u het schip verlaat. Ultramarine is namelijk zo ontworpen dat u op plekken kunt komen waar geen andere boot kan varen.

Quark Expeditions heeft dertig jaar ervaring in het varen in poolgebieden. Gedurende deze jaren hebben ze alle informatie verzameld waaraan een schip moet voldoen om goed en comfortabel in de Poolgebieden te kunnen varen en dat alles gecombineerd in het schip de Ultramarine. Het schip is uitgerust met twee helikopters, ruime luxe suites, veel buitenruimte om volop te genieten van de prachtige landschappen en het spotten van wildlife. Het makkelijk, snel en veilig van boord gaan van alle passagiers is een belangrijk punt voor Quark zodat er zoveel mogelijk tijd aan land doorgebracht kan worden. Vanuit de zodiac hangar die op waterniveau ligt, is het gemakkelijk om in één van de twintig zodiacs te stappen. 140 crewleden zorgen dat het u aan niets ontbreekt tijdens de expeditiecruise. 

Het schip vaart verschillende routes door de poolgebieden, zowel het Zuidpoolgebied als het Noordpoolgebied.

Slapen

De suites aan boord van de Ultramarine zijn de meest ruime suites in deze categorie schepen. Er zijn 102 suites in negen verschillende categorieën, in totaal bieden ze plaats aan 199 passagiers. Topluxe is de Ultra Suite, met bijna 55m2 aan ruimte binnen, en een ruim balkon. Wilt u een Poolcruise maken en geen compromis doen op luxe, dan is deze Ultra Suite perfect. U heeft zelfs een bad in uw badkamer! De Balcony Suite is een typisch Talisman suite: meer dan 20m2 aan ruimte binnen en een ruim balkon. Dit is een van de ruimste in zijn soort, en perfect voor passagiers die zowel binnen als buiten willen vertoeven. Er zijn vier connecting suites in deze categorie, waardoor ze ook uitermate geschikt zijn voor families. Van Explorer suites tot aan de Owner’s suite: wat u ook kiest, u vaart in ruimte en comfort. Alle suites zijn voorzien van vloerverwarming en badkamer ensuite.

Beleven

De Ultramarine maakt iedere ontdekking mogelijk. Met twee twin-engine helikopters, de grootste selectie aan off-ship adventures in de poolregio, inclusief zee-kajakken, stand-up paddle, hiken, bergbeklimmen, cross-country skiën, heli-hiking en heliskiën! 

Er zijn twintig zodiacs aan boord, deze liggen klaar om het water in te gaan. Dichtbij het water, zodat u in een mum van tijd de zee op kan om het wildlife van dichtbij te bekijken! 

De Ultramarine heeft acht dekken met veel opties voor vermaak aan boord. Zo is er de Panorama Lounge & bar, in het Ambassador Theater worden lezingen gehouden. presentaties gegeven en films getoond. Deck 5 is het observatie deck om te genieten van het wildlife, de buitenlucht en de vergezichten. Er is een gym aan boord alsook een spa en een sauna.

Eten & Drinken

Restaurant Balena is het restaurant waar het ontbijt en de lunch in buffetvorm wordt aangeboden. Het diner wordt aan tafel geserveerd. De Bistro 487 is open voor diner, een early-rise breakfast, afternoon tea en late night snacks.