U verblijft in een prachtige tent in koloniale stijl in het wildrijke Tarangire National Park, beroemd om de wandelsafari's!

Het Tarangire National Park ligt aan de voet van de Great Rift Vallei, een gebied waar nomadische boeren, voornamelijk de Maasai, leven. De vegetatie hier is dichtbegroeid en het gebied is beroemd om de leeuwen die hier de boom in klimmen en grote olifant populatie. U vindt hier meer dan 550 verschillende soorten vogels die zorgen voor spektakel in de lucht.

Exclusief: wandelsafari's

In het hart van de Tarangire, veel verder ten zuidoosten van de hoofdingang van Tarangire dan de rest van de camps en dichtbij de beroemde Silale Moerassen en de Minyonyo Pools, vindt u Oliver's Camp. Het wemelt hier werkelijk waar van het wild; olifanten, buffels, pelikanen, impala's: u kijkt hier uw ogen uit!

Oliver's Camp staat bekend om het maken van wandelsafari's, dit is het enige camp in het Tarangire National Park vanwaar u te voet de wildernis in kunt trekken. Het voegt echt iets toe aan de beleving, het is bijzonder en afwisselend om al lopend met de natuur in contact te komen. U kunt een uur met een gids op pad, of een heel dagdeel de bush in trekken.

Wat u ook doet gedurende de dag, u komt ongetwijfeld de in rode gewaden geklede goedlachse Maasai tegen. Rustend onder een boom of al lopend door de natuur met een kudde koeien, het is een bijzonder gezicht.

Koloniale tenten

Het camp zelf telt tien tenten die door zandweggetjes met elkaar in verbinding worden gebracht. Lokaal gemaakt meubilair siert uw tent en in uw ensuite badkamer kunt u douchen in de buitenlucht. Het zijn slechts kleine bijzonderheden die een verblijf hier groots maken. Extra speciaal is het dat u vanuit uw eigen tent het wild al kan spotten. Geniet dus van een dampende mok koffie in de ochtend terwijl het wild rustig voor uw tent beweegt. Heel bijzonder! Zoals u mag verwachten zijn de maaltijden hier uitstekend, en de gastvrijheid bijzonder persoonlijk.

Little Oliver's

Wilt u genieten van nog meer exclusiviteit dan is een verblijf in Little Oliver's echt iets voor u. Een paar kilometer van Oliver's Camp ligt het kleine zusje; slechts vijf tenten middenin de wildernis. Perfect voor een verblijf met uw familie of een groep vrienden. Maar ook voor de reizigers die op zoek zijn naar nog meer kleinschaligheid een uitstekende keuze.

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania