Een verblijf in deze lodge is tot in het allerkleinste detail perfect geregeld

Een verblijf in Serengeti Bushtops staat garant voor een exclusieve safaribeleving op hoog niveau! Het begint al bij de locatie, want die is werkelijk adembenemend. Het kamp ligt in het noorden van de Serengeti, waardoor u niet alleen uitzicht heeft op de grote populaties wild die zich rondom het kamp begeven, maar zich er letterlijk middenin bevindt.

Uw persoonlijke safariplanner

Een ding is zeker bij Serengeti Bushtops: dit is een plaats om nooit te vergeten. Uw persoonlijke safari planner adviseert u graag over de mogelijkheden bij het camp en stelt met u een safarischema samen. Het camp beschikt over uitstekende auto's waarmee u schitterende gamedrives maakt. Over het algemeen begint de dag hier al heel vroeg, als u met een kopje koffie of thee gewekt wordt door uw butler, waarna er een hartig ontbijt op u staat te wachten. Hierna gaat u op pad voor de eerste gamedrive, die vaak wordt beëindigd met een lunch in de schaduw van de bomen. Als u wilt, kunt u aan het einde van de middag een tweede gamedrive maken die u afsluit met een heerlijk 'sundowner' drankje zodra de zon achter de horizon zakt.

Volop wild

De big five, ontelbaar veel kleurrijke vogels, wildebeesten, zebra's, gazelles en krokodillen; ze zijn allemaal aanwezig. Daarbij ligt het kamp op slechts vijftien kilometer van de Mara rivier, waar elk jaar in juli en augustus duizenden wildebeesten op spectaculaire wijze doorheen trekken tijdens de 'Grote Migratie'. De route die de dieren hier naartoe afleggen, komt vlak langs het kamp! Bent u echt een wildliefhebber, dan kunt u zelfs de hele dag op pad. Ook kunt u onder begeleiding van een ervaren gids één worden met de natuur als u een wandeling door de bush maakt op zoek naar kuddes zebra's en antilopen.

Massage in de bush

Het team van Serengeti Bushtops heeft als doel u de ultieme safaribeleving te laten ervaren, maar toch ook te zorgen voor ontspanning die tijdens een actieve reis af en toe nodig is. Om deze reden biedt de lodge de mogelijkheid om massages te boeken (niet inbegrepen). Als de masseurs een plekje vrij hebben kunt u altijd bij hen terecht voor een ontspannende aromatherapie massage, waarna u zich geheel ontspannen kunt opmaken voor een volgende gamedrive of bush walk.

Luxe tenten

Serengeti Bushtops bestaat uit slechts twaalf indrukwekkende en luxe canvas tenten geplaatst op houten vlonders op palen. Uw tent is bijzonder ruim en voorzien van een mooie houten vloer, enorm hemelbed met klamboe en een prachtige badkamer. De tent heeft openingen aan twee kanten zodat u enerzijds uitzicht heeft op de bush en anderzijds op de schitterende zonsondergang die hier elke avond te bewonderen is. U heeft ook de beschikking over een ruime, met canvasdoek overdekte veranda met een comfortabele bank, een eettafel en een heerlijke hot tub. Speciaal voor families is er een familietent, bestaande uit twee aparte tenten die via een loopbrug met elkaar zijn verbonden.

Exquise diners

Na een indrukwekkende dag in de bush kunt u in het restaurant van het camp aanschuiven voor een uitstekend diner. De kwaliteit van de maaltijden is goed en deze worden ook nog eens op schitterende wijze geserveerd. Een bijpassende wijn uit de uitgebreide collectie mag hierbij niet ontbreken. Gamedrives worden vaak afgesloten met een lunch in de schaduw van een boom, of aan het eind van de middag met een sundowner in de hand de zon zien zakken. 

Tripadvisor over Serengeti Bushtops

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania