Het Anantara Chiang Mai Resort is één van die zeldzame stadshotels met een relaxte resort- uitstraling

Een verblijf in Chiang Mai staat vaak bol van activiteiten in de stad of de natuur, en daarom is het heerlijk om u af en toe even terug te kunnen trekken in een moderne, schone en luxe omgeving. Het vijf sterren Anantara Chiang Mai leent zich daar perfect voor! Rustig gelegen aan de rivier, met een zwembad en restaurant dat uitkijkt over het water. Maar wel vlakbij de reuring van de stad, de avondmarkt is bij wijze van spreken om de hoek!

Strak ingerichte kamers

De deluxe kamers zijn heel goed, maar wij zijn bij Talisman helemaal fan van de Kasara Riverview Suite. Een heerlijk ruime ( 105m2!), koele kamer, strak vormgegeven met een glazen badkamer met regendouche en terazzo badkuip, natuurlijk compleet met de heerlijke Anantara doucheschuim en andere toiletartikelen. Een groot balkon met zalige ligbedden, waar het heerlijk toeven is met een vers gezet kopje koffie.

Dineren in stijl

Het gebouw waar de kamers in liggen is zeer strak en modern. Heel anders is de uitstraling van The Restaurant, dat is gevestigd in het naastgelegen koloniale splitlevelhuis uit 1913. Zeer sfeervol en stijlvol dineren met een fabuleuze sortering traditionele, Noord-Thaise specialiteiten, gerechten van de kust van de Stille Oceaan en innovatieve Aziatische creaties. Voor een aperitief gaat u naar The Bar, een intiem terras op de begane grond.

Ontspannen

Het strak vormgegeven zwembad met de comfortabele ligbedden en parasols ligt aan de rivier en is een oase van rust. Bij de minimalistische spa kunt u terecht voor een uitmuntende Thaise massage en u kunt gebruik maken van de state of the art Health Club of een yogales doen. Overal op het terrein vindt u verrassende hoekjes waar u zich met een drankje of een boek kunt terugtrekken. De service is op topniveau, alles klopt hier!

Tripadvisor over Anantara Chiang Mai Resort

Vergelijkbare accommodaties in Thailand