Het Rayavadee ligt naadloos geïntegreerd in een adembenemend mooie natuurlijke omgeving

Het vijf sterren Rayavadee Resort ligt op een landtong aan de rand van Krabi's National Marine Park, een fantastisch mooie natuurlijke omgeving met oprijzende kalksteenrotsen, parelwitte zandstranden, weelderig groene jungle en een azuurblauwe zee. Het hotel is onderdeel van Leading Hotels of the World.

Slapen in een dorpje

Het idee van de ontwerpers was het hotel te laten opgaan in de natuur. Bij de bouw is geen boom gekapt, er is gewoon omheen gebouwd. De kamers (paviljoens) liggen verspreid in de tuin en het geheel doet denken aan een Zuid-Thais dorpje. Volle, aardse tinten en natuurlijke materialen bepalen de sfeer. U kunt ook kiezen voor een ruime villa met meerdere slaapkamers, in de tuin of aan het strand.

Genieten van een Gin Tonic in een grillig gevormde grot

De restaurants van het Rayavadee hebben elk een eigen bijzonderheid. Voor een lichte maaltijd of snack is het Raitalay Terrace erg geschikt. Het ligt naast het zwembad, aan het Railay strand, en staat bekend om het goede zicht op de prachtige zonsondergang. Voor een stevigere hap biedt het elegante maar informele Raya Restaurant fijne westerse en Thaise specialiteiten. Een door de maan verlicht pad leidt u naar het romantische Krua Phranang Restaurant, ook vlakbij het strand. Proef hier de verfijnde smaken van Zuid-Thailand. Voor iets lekkers van de barbecue of voor een drankje in een bijzondere setting gaat u naar The Grotto. Deze bar ligt beschut onder een kalkstenen grot die als een baard van een oude tovenaar naar beneden hangt. Samen met de kaarsjes op de tafels, die met hun poten in het zand staan, geeft dit een sprookjesachtige sfeer.

En wat doet u overdag?

Overdag komen er veel dagjes mensen naar het mooie strand bij Rayadee. U heeft echter alle ruimte in de prachtige tuin en aan het bijzonder mooie en ruime zwembad. Uiteraard beschikt Rayavadee over een exquise spa en een fitnessruimte. Maar de natuurlijke omgeving nodigt ook uit tot ontdekken! Het hotel organiseert grotexpedities, rots- en bergbeklimmen, raften, kajakken, boottochten en paardrijdtochten. Tijdens uw verblijf kunt u zonder extra kosten gebruik maken van de tennis-, squash- en watersportfaciliteiten (snorkelen, zeilen en kanoën).

Tripadvisor over Rayavadee