Ultiem vakantieadres voor de meest verwende reiziger

Op het eiland Koh Kood in het uiterste zuidoosten van Thailand, ligt Soneva Kiri, een resort dat zelfs de meest verwende reiziger de adem doet ontnemen. Koh Kood wordt ook wel 'the last frontier' genoemd, vanwege het feit dat dit het vierde grootste eiland van Thailand is maar slechts 2000 inwoners telt. Een absoluut paradijsje dus. U bereikt het met een kleine cessna die u vanuit Bangkok direct naar het resort vliegt. Het eerste wat u opvalt, wanneer u voet aan land zet is de vriendelijkheid en hartelijkheid van de crew. Uw eigen 'Mr. of Ms. Friday' staat al op u te wachten, en brengt u naar uw villa. 

Talisman specialist Linda Kanters ging u voor en vertelt: 'Wat een fantastisch resort! Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik mijn villa met privé zwembad zag. Mijn eigen host,  Ms. Friday, zorgde er tijdens mijn verblijf voor dat het me aan niets ontbrak. Ik werd uitgenodigd voor een drankje met het management, alle gasten worden hiervoor uitgenodigd, en leerde zo op een leuke manier de crew en de rest van de gasten kennen. Terug in mijn villa heb ik echt genoten van de zonsondergang. Adembenemend.'

Luxe villa’s

Kamers zijn er niet bij Soneva Kiri. Villa's echter in overvloed, zodat er voor iedere reiziger een perfecte hideaway bij zit. Een geweldige slaapkamer met fantastisch bed, een buitenbad, verschillende douches, ruime terrassen, zithoeken binnen en buiten, ligbedden overdekt en in de open lucht en een groot privé zwembad. Een wijnkoelkast, Ipod speler, Bose soundsystem, DVD speler en espressomachine. U kunt het zo gek niet bedenken of er is aan gedacht. En het is allemaal voor u! Om uw villa heen creëert de prachtig begroeide tuin een natuurlijke barrière tegen de wereld om uw heen. In uw tuin, aan de rand van uw eigen infinity pool, heeft u geen benul van wat er buiten uw paleis afspeelt. Precies zoals het hoort op een exclusieve vakantie!

Dineren in een boom

U heeft de beschikking over uw eigen golfkarretje om het eiland te ontdekken, naar de luxe Soneva Kiri Spa te rijden of om te gaan dineren in één van de voortreffelijke restaurants die u hier op het resort vindt. Een hele bijzondere ervaring is ook een diner in de 'Dining Pod' (dit is niet inbegrepen in uw volpension verblijf). Hoog boven in de boom heeft u uw eigen loge. Het eten en de wijn wordt omhoog getakeld. Wij garanderen u een zeer bijzonder en romantisch diner. Echt een beleving! Uiteraard kunt u voor een goed diner ook prima terecht in een van de restaurants van het luxe resort. Er zijn diverse chefs aangetrokken, van Catalaans tot Thais, om in al uw wensen te kunnen voorzien. In de poolside bar So Spirited is het voortreffelijk loungen met het mooiste zeezicht.

Zin in zoet?

So Chocolate is geheel gewijd aan cacao in al zijn heerlijke verschijningsvormen. In de openlucht bij So Chilled eet u het lekkerste ijs. En de wijnkelder is een waar kunstwerk die maar liefst 500 labels herbergt.

Ontspannen in de Soneva Kiri Spa

De Soneva Kiri Spa is een van de belangrijkste onderdelen van het resort. Ga op ontdekkingsreis en laat al uw zintuigen prikkelen, terwijl u kiest uit lokale a la carte behandelingen van het uitgebreide Spa Menu.

Kinderparadijs waar je niet opgehaald wil worden!

Soneva Kiri mag met recht een kinderparadijs worden genoemd. Kinderen zijn hier meer dan welkom, en op het resort staat zelfs een royaal bamboe paradijs voor kinderen in de vorm van een reuzenmanta rog. Kinderen kunnen hier heerlijk hun gang gaan en professionele begeleiders helpen hen met het bespelen van Thaise muziekinstrumenten of met het maken van de mooiste schilderijen. Wat heel bijzonder is, is het aparte programma voor 0 tot 5-jarigen. Soneva Kiri biedt ook speciale gezinsactiviteiten aan zoals een vader/zoon vistocht, een moeder/dochter spa behandeling, privébezoek aan de openlucht bioscoop met diner, chocolade en wijn proeverij voor de ouders, cocktails en ijsjes proeverij voor de kinderen, kookles voor het hele gezin of een privé boottocht bij zonsondergang.

Tripadvisor over Soneva Kiri