Door: Thailand reizigers
The Naka vonden wij het allermooiste plekje.

Hoi Natasja,

Bedankt voor de mooie bloemen. Met ons alles goed hoor, heerlijke ontspannen en fijne vakantie gehad en alweer een paar dagen aan het werk zelfs. Nogmaals bedankt voor het samenstellen van de reis, we hebben echt genoten.

The Naka
Vonden wij het aller mooiste plekje, we hadden ook zo'n mooi huisje met een zwembadje en privé strand. Echt geweldig. Het ontbijt en eten was hier ook erg goed.

Pimalai
Ook echt een bijzondere plek, wederom een hele mooie kamer. Ze bakten hier zelfs 's ochtends vers glutenvrij brood voor me af, super fijn. De reis hier naartoe was trouwens niet helemaal zoals beschreven door jullie, het was geen bootreis van een uur maar van 5 minuten en daarna 45 minuten per auto.

Tubkaak
Mooi plekje, wel qua comfort en luxe wat anders dan de vorige twee. Eten was hier iets minder, qua keuze en smaken. Het kerstavond diner was trouwens wel super leuk, alles was heel mooi versierd en sfeervol ingericht.

Novotel Bangkok
De taxi die jullie besteld hadden om half 8 is nooit gekomen. Gelukkig heeft het hotel snel een taxi kunnen regelen waardoor we alsnog op tijd bij Sirocco waren.

Terugreis
Wat vreemd was bij het inchecken voor de reis van Krabi naar Bangkok werd aangegeven dat we het vliegveld in Bangkok niet mochten verlaten. We zouden in de transfer zone moeten blijven. We gaven toen aan dat we dat niet gingen doen, toen kregen we een briefje mee. Op Bangkok zelf geen problemen mee gehad en zo het vliegveld af gewandeld. Bij het inchecken voor de vlucht naar Amsterdam kwamen ze er echter weer op terug, toen ik het briefje liet zien moesten we naar een speciale balie 1400 Baht betalen en daarna mochten we inchecken. Erg vreemd allemaal.

Dat was het eigenlijk, weinig gekke dingen dus!

Alvast een fijne jaarwisseling gewenst.

Items uit dit reisverslag

Naka Island Phuket

Phuket