Door: Géke & Cees
We hebben een fantastische reis gehad die perfect georganiseerd was.

Goedemorgen Evelyn,

Terug van onze reis door Vietnam wil ik je nogmaals hartelijk danken voor de samenstelling en organisatie hiervan. We hebben een fantastische reis gehad die perfect georganiseerd was. Overal waar we kwamen stonden gidsen op ons te wachten om ons onvergetelijke momenten te bezorgen. De gidsen waren zelf zeer enthousiast en gaven zeer veel informatie.
Onze hotels waren voortreffelijk en de verblijfsduur op de diverse locaties precies goed; we vonden het geheel niet te inspannend en hebben ongelooflijk genoten. Je suggestie om de treinreis vanuit Sapa éénmaal te maken was een juiste omdat we door de autorit een prachtige indruk van het land kregen; bovendien is de website van de Victoria Express ernstig verouderd waarbij o.a. het vermelde restauratierijtuig met prachtige foto’s niet meer aanwezig is.
Wij hebben van de in de reisbeschrijving gedane restaurant suggesties gebruik gemaakt en kunnen deze suggesties zeker aanbevelen.
In Hue wachtte ons nog een extra verrassing omdat daar een diner was geboekt in een oud Manderijnenhuis met rondleiding door de huidige eigenaar hetgeen een absolute aanrader is.

De “VIP” arrangementen in zowel de Caravelle in Ho Chi Minh stad als in de Icon in Hong Kong waren super.
Bij terugkomst was de auto keurig van binnen en buiten schoongemaakt en lag in de auto nog een fles wijn van jullie te wachten waarvoor onze dank.
Kortom wij zijn zeer enthousiast over deze fantastische reis en hebben “helaas”geen enkel verbeterpunt. Wel een mogelijk aandachtspunt: in alle hotels bleek dat er voor ons twee gescheiden éénpersoonsbedden waren geboekt; dit was niet een door ons gemelde wens. Mogelijk is dit vanaf een bepaalde leeftijd een automatisme? Toen wij lieten blijken dat wij een tweepersoonsbed wel zo gezellig vonden heeft één hotel alle andere hiervan op de hoogte gesteld en was ook dit adequaat opgelost.

Wij overwegen voor volgend jaar een reis door Cambodja/Myanmar bij jullie te boeken.

Groet Géke en Cees.

Items uit dit reisverslag

Sapa Minority Villages

Sapa

Caravelle Saigon

Ho Chi Minh