Geplaatst op

E en villa met een glijbaan waarvan je zo in het water plonst, of een voetbaltoernooi met de lokale kindjes, een speurtocht door een oude stad mét iPad, meedoen aan een bootrace en zonder problemen mee op de spannendste safari’s. De specialisten van Talisman toveren probleemloos de allerleukste familie belevingen uit hun hoed.

Typisch Talisman en geschikt voor de ultieme familie vakantie

Het selecteren van geschikte accommodaties gebeurt met uiterste precisie en volop creativiteit. Niets leukers dan een privé villa voor het gehele gezin. Met butler en chef-kok natuurlijk. Of een kleinschalig resort met ruim voldoende kinderactiviteiten. Zo zijn er ongetwijfeld altijd vriendjes en vriendinnetjes in de buurt. En zo wordt ook aan ouders gedacht. Ook al geldt ‘kinderen tevreden, ouders tevreden’, het is ook uw vakantie. Genieten van een romantisch diner voor twee terwijl een vriendelijke nanny op uw kroost past of een privé jeep tijdens de vakantie zodat u met het gezin voldoende privacy ervaart: onze specialisten denken graag met u mee.

Gaat u dit jaar een bijzondere familiereis maken? Ga nu in gesprek met onze specialisten. Ze zijn veelal ervaringsdeskundig en zorgen er graag voor dat de meest bijzondere accommodaties en excursies uw reis kunnen verrijken, maar dan moeten we er wel op tijd bij zijn. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan.

TYPISCH TALISMAN: FAMILIE

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons aanbod, door de Talisman specialisten bestempeld als typisch Talisman en geschikt voor de ultieme familie vakantie. 

Sri Lanka: Schoon, vriendelijk en divers

Sri Lanka is schoon, vriendelijk en gemakkelijk te bereizen. Geen lastige vluchten tussen verschillende plaatsen, maar comfortabele autoritjes van A naar B. Snorkelen met schildpadden, fietsen door de jungle en oude forten verkennen terwijl u verblijft in kleinschalige en typisch Talisman accommodaties.

20 dagen/ 18 nachten. Familieprijs vanaf €28.842,- Bekijk de rondreis.

Ps. Sri Lanka is uitermate goed te combineren met de Malediven. Slechts een vlucht van een uurtje brengt u naar dit paradijs. Onze Familie Top 5 op de Malediven? Lees het in de Talisman travelogue.

Myanmar: Bezoek een waarzegger en race met je benen

Edwin Briels woont al meer dan 15 jaar in het bijzondere Myanmar en is de lokale partner van Talisman. Hij blikt terug op zijn vakanties naar Frankrijk als kind, en verwerkt deze ervaringen in de Talisman familiereis door Myanmar. ‘Met kerkje kijken had ik niet zoveel. Ik begrijp het dan ook goed dat kinderen een beetje tempel-moe worden.’ Lees zijn allerleukste tips voor een geweldige familiereis door Myanmar.

Thailand: Paradijs is gevonden

Talisman specialist Ingrid reisde onlangs af naar Thailand waar ze een bijzondere ontdekking deed. ‘In het hoge noorden heb ik een stukje paradijs op aarde gevonden. Goh, dat je dit nog in het populaire Thailand kan vinden zeg! Het is echt één van de mooiste accommodaties die ik voor Talisman heb bekeken.’ Hier zijn enkel villa’s te vinden, geweldig voor een verblijf met het hele gezin. De ideale uitvalsbasis voor een ontmoeting met opvangolifanten die hier helemaal happy in het wild leven, vrij van ketting en arbeid. En uw verblijf is geheel op all-inclusive basis, dus dat is onbezorgd genieten.

Lees hier meer over Pa Sak Tong

Cruisen door de Galápagos Archipel

Talisman specialist Ronda weet wel hoe haar ideale familiereis er uit ziet. ‘Ecuador heeft zoveel avontuur te bieden! Uw kinderen krijgen een echte jungle ervaring in het nevelwoud en als klap op de vuurpijl gaan ze snorkelen met zeeleeuwen en bekijken ze bijzondere diersoorten van heel dichtbij! De archipel is niet voor niets Darwin’s paradijs. Aan boord van het jacht La Pinta is er volop mogelijkheid tot het combineren van kamers en suites, ook met een tussendeur zodat u altijd dichtbij elkaar verblijft.

Bekijk de routesuggestie Ecuador & Galapagos Deluxe

Verrassend Canada

Raften op woeste rivieren, varen over spiegelgladde meren en walvissen spotten. Op zoek naar beren op Sonora Island en fietsen door Vancouver. Canada is een verrassend goede familie-bestemming!

Lees meer over Sonora Island

Lees meer over de Canada Familiereis

Fietsen door Vancouver