Geplaatst op

T alisman specialist Marielle weet als geen ander de meest kindvriendelijke resorts er zo uit te pikken. ‘Er zijn zoveel resorts op de Malediven waar u uitstekend met uw kinderen kunt verblijven, maar er zijn er een paar die uitzonderlijk goed hun best doen om kinderen als volwaardige gasten te behandelen. En daar goed in slagen.’

Iedere dag worden er andere activiteiten georganiseerd om uw kinderen te vermaken, rekening houdend met de verschillende leeftijden

Niyama Maldives

‘Nature’s Playground’ is een passende bijnaam van het prachtige Niyama Maldives. Er zijn hier twee eilanden genaamd ‘Chill’ en ‘Play’. U begrijpt het al; reist u met kinderen dan is een verblijf op het play eiland het toppunt van plezier. Boomhutten verstopt in de groene bossen wachten er op ontdekt te worden. Het kalme water nodigt uit voor urenlang vermaak. En uw eigen strand zorgt voor privacy en échte quality time voor het hele gezin. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden maar ideaal voor kinderen tussen de 1- 7 jaar.

Constance Moofushi Maldives

U heeft geen extra vlucht meer nodig om van de luchthaven op Malé bij het resort te komen en dat is erg prettig wanneer u met jonge kinderen reist. Wat ook erg fijn is, is dat u hier op ‘all inclusive’ basis verblijft. Maar laat u hierdoor niet van de wijs brengen. Geen buffetten, maar een topklasse dinerconcept.

One & Only Reethi Rah

Gelegen op een privé eiland is het One & Only Reethi Rah een feest voor jong en oud. Een perfect verblijf wanneer u reist met iets oudere kinderen die op zoek zijn naar wat avontuur; de eerste PADI National Geographic duikschool opende hier haar deuren! Met acht restaurants en twaalf stranden garanderen wij dat u zich hier nooit zal vervelen! Maar ook jonge kinderen komen volledig aan hun trekken in de KidsOnly; een clubhuis volgepakt met speelgoed en spelletjes, een ballenbak en pierenbadje. Iedere dag worden er andere activiteiten georganiseerd om uw kinderen te vermaken, rekening houdend met de verschillende leeftijden! ClubOne is de strandclub van het resort en kinderen kunnen hier een poging wagen de klimmuur te overwinnen, de verschillende watersporten uitproberen of eindeloos van de glijbaan roetsjen! Een verblijf hier is een echt feest voor kinderen van alle leeftijden.

Anantara Dhigu

Ook hier heeft u geen extra vlucht nodig, maar een snelle speedboat transfer zorgt dat u in een mum van tijd kan genieten van het waterparadijs bij Anantara Dhigu. De 110 kamers liggen verspreid over drie verschillende eilanden, met als ideale verblijf de Sunset Family Villa. Hier kunt u met maar liefst drie kinderen comfortabel verblijven! De Dhoni Club is de kidsclub, gebouwd uit een aantal traditionele Dhoni’s (boten) die nu zorgen voor een plek van vertier! Tafelvoetbal, schommels, een surfschool, duikschool en heel veel watersporten zorgen ervoor dat ook de oudere kinderen hier vermaakt worden. Had ik al vermeld dat uw kinderen hier zoveel ijsjes kunnen eten als ze maar willen?

Cheval Blanc

Mijn collega Ingrid vermelde het al eerder; dit is wellicht het meest exclusieve resort van de Malediven maar dat betekent niet dat kinderen hier niet welkom zijn! De kidsclub is echt subliem; alles is mini. Kleine ligbedjes bij het kleine zwembad, lage wasbakjes en mini-wc’s…de jonge gasten (vanaf 3 jaar tot 12 jaar) van Cheval Blanc voelen zich hier ongetwijfeld erg welkom! De Paddock Teen Club is een relaxed oord voor tieners die zich met leeftijdsgenootjes willen vermaken. Zitzakken, muziek, tafeltennistafels maar ook yoga en zumba lessen worden hier aangeboden.

Wilt u met de hele familie op vakantie naar de Malediven? Neem dan vandaag nog contact op met één van de Talisman specialisten voor een offerte op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan.