Bent u op zoek naar de ideale strandvakantie? Een strandvakantie die u én uw reisgezelschap op het lijf is geschreven? Zoek dan niet verder, maar neem contact met ons op! De Talisman specialisten ontwerpen de perfecte strandvakantie voor u. Een verblijf op een tropisch eiland in een boutique resort, een villa aan een paradijselijk zandstrand of juist een combinatie van twee verschillende plekken voor wat meer afwisseling: wij vinden het voor u en maken met veel plezier een reisontwerp voor u. 

Of u nu met zijn tweeën, met de familie of met drie generaties op reis gaat; er is altijd de perfecte strandvakantie te vinden. Van een verblijf op St. Barth tot een verblijf op Bonaire, en van een kitesurfcursus voor u en uw kroost tot een superdeluxe all-inclusive verblijf; het is er allemaal. Onze specialisten kennen de bestemmingen van haver tot gort en adviseren zodoende over de juiste reisperiode, de perfecte accommodatie en zorgen voor de juiste vluchtverbindingen. Daarnaast zijn ze bereikbaar voor al uw vragen, maken ze met veel plezier restaurantreserveringen voor u en organiseren ze de juiste excursies zodat u op uw vakantie enkel hoeft te genieten. 

Samen met onze partners ter plaatse ontzorgen we u volkomen. Reist u met Talisman, dan kunt u het plannen en organiseren van uw reis met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. U hoeft enkel zelf uw koffer te pakken om daarna met volle teugen te genieten van uw welverdiende vakantie. 


Paradijselijk strand met zijn tweeën

Wilt u graag op reis met zijn tweetjes? Bent u op zoek naar het ultieme strandverblijf? Onze specialisten voeren deze zoekopdracht graag voor u uit en organiseren uw gehele strandvakantie van begin tot eind.

Zo zijn de Europese strandbestemmingen in Griekenland, Portugal, Italië en Kroatië erg aangenaam in onze zomer maar ook in het voorjaar en najaar nog goed te bereizen. Een strandvakantie in de omgeving van Cancun in Mexico is het beste in de maanden maart t/m november. Bestemmingen in de Cariben zoals Sint Maarten, St. Barth, Curaçao en Bonaire zijn het hele jaar door te bezoeken. De maanden april en mei vangen op Zanzibar de meeste regen, de rest van het jaar is het eiland erg aangenaam. Ook de Malediven zijn het hele jaar door te bereizen, maar het beste verblijft u hier in de maanden december t/m april. 

En zo ziet u gelijk de toegevoegde waarde van uw Talisman specialist. Zij weet als geen ander uw wensen te vertalen naar de perfecte reis, en weten precies welke bestemming het beste bij uw reiswensen past. 


Paradijselijk strandplezier voor het hele gezin

Reist u met het hele gezin, of misschien wel de hele familie (drie generaties) dan kan het een uitdaging zijn om de juiste bestemming te vinden! Een villa met genoeg ruimte voor iedereen, of een bestemmnig die jong en oud plezieren kan.... het is een geweldige puzzel die wij graag voor u oplossen! 

Reist u met wat oudere kinderen, dan kan Barbados een geweldige bestemming zijn. Leren (kite)surfen, zwemmen met schildpadden en ruige jeepsafari's over het eiland zijn dan een welkome afwisseling van een dagje luieren op het strand. Een verblijf op Mauritius is erg geschikt voor een reis met kleine kinderen. De accommodaties zijn kindvriendelijk, ruim en de temperatuur is er erg aangenaam. En heeft u al eens aan de Verenigde Arabische Emiraten gedacht? Op relatief korte vliegafstand vindt u een zomers paradijs met prachtige resorts en een topservice! 

Talisman maakt iedere reis geheel op maat aan de hand van uw wensen en voorkeuren. De bovenstaande routesuggesties zijn dus slechts ter voorbeeld en inspiratie. Neemt u gerust contact met ons op voor een reisplan welke geheel is afgestemd op uw gezelschap en reiswensen. 


Onze Strand selectie in Europa