De wereldse topreputatie van The Langham wordt ook Down Under helemaal waar gemaakt

Perfect gelegen, middenin Sydneys populaire en historische wijk The Rocks, is The Langham een adembenemend hotel met klasse en allure en ideaal om de levendige stad Sydney te ontdekken. In een mum van tijd zit u in het bruisende gedeelte van deze metropool, met al haar restaurants en bezienswaardigheden. Maar het is ook heerlijk terugkeren naar het hotel, waar rust en kalmte overheersen en u kunt genieten van een exclusief verblijf en een uitmuntende service. The Langham heeft stijl en is gevestigd in een koloniaal gebouw dat met dezelfde koloniale elementen maar met alle comfort van deze tijd is ingericht. Het biedt haar gasten een intieme sfeer en een persoonlijke service waar u zich helemaal thuis voelt, of beter nog, op bezoek lijkt bij goede vrienden.

Hemels zwembad

Het 20 meter lange binnenzwembad is een plek om even weg te dromen. De marmeren kolommen geven het de status van een hemels badhuis. Het plafond past daar uitstekend bij; dit bestaat uit allemaal kleine lampjes die de sterrenhemel van het zuidelijk halfrond vormen. Ook de naastgelegen spa is uitstekend en voor een actievere sport kunt u terecht op de tennisbaan of moderne fitnessruimte. Dit hotel is een echte aanrader voor uw verblijf in Sydney!

Fenomenale topsuite met uitzicht

De kamers zijn allemaal ruim en stijlvol ingericht met een prachtige marmeren badkamer. De service is zeer persoonlijk en u voelt zich direct thuis. Het hotel heeft totaal 97 kamers onderverdeeld in Deluxe Rooms, Terrace Rooms en Suites. The Observatory Suite is het summum in het ruime kameraanbod van The Langham. De naam geeft weg dat het uitzicht hier fenomenaal is en de skyline van Sydney in uw blikveld zet. De eigen dining room waar in totaal acht gasten kunnen dineren heeft een eigen wijnkelder en de suite is in totaal 122 m2 groot.

Tea & Cocktails

Onder leiding van chef-kok Dave Whitting kunt u genieten van heerlijke gerechten in het Bistro Remy restaurant. Er worden smaakvolle bistro gerechten geserveerd met een moderne twist. In het Palm Court kunt u overdag genieten van een goed verzorgende afternoon tea en in de avond geniet u hier van smaakvolle cocktails. 

Tripadvisor over The Langham Sydney

Vergelijkbare accommodaties in Australië