Koloniale charme in het historische hart van Salvador da Bahia

Dit authentieke, koloniale hotel vindt u in het hart van de historische wijk Pelourinho direct aan het bruisende plein. Het hotel is kleinschalig opgezet en beschikt slechts over 17 prachtig ingerichte, ruime kamers. Het interieur van het hotel herinnert de bezoeker aan de geschiedenis van de Portugese ontdekkingsreizigers. Elke kamer heeft een koloniale bestemming als thema (zoals Goa, Oost-Timor of Angola).

Beleef Salvador

Villa Bahia is een perfecte keuze als u de echte sfeer van Salvador wilt proeven en beleven! Loop door de smalle straatjes van het historische Pelourinho, bezoek één van de schattige straatjes en stranden en moedig de dansers op straat aan die hun capoeira- en sambakunsten graag vertonen. Of neem de Elevador Lacerda die u in 20 seconden naar zeeniveau brengt. Leuk om te combineren met de kleurrijke, lokale markt en de levendige haven van Salvador.

Authentieke herenhuizen

De zeventien kamers zijn verdeeld over twee authentieke herenhuizen met sfeervolle patio's. Van de glimmende houten vloeren, de rijke tapijten, de bijzondere kleurstellingen, de antieke hemelbedden en de comfortabele sofa's, tot de kleurige hangmatten op uw privé balkon, alles is hier even mooi.

Kleurrijke buurt

In het sfeervolle restaurant, dat doet denken aan vervlogen tijden, kunt u genieten van de overheerlijke Bahiaanse keuken en voortreffelijke Franse gerechten. Het is ook heerlijk dineren op het intieme binnenplaatsje. Op het dakterras drinkt u een lekkere verse kop Braziliaanse koffie of een frisse cocktail, terwijl u geniet van het uitzicht over deze kleurrijke buurt.

Tripadvisor over Villa Bahia