Op een toplocatie gelegen; aan de rivier en dichtbij Phnom Penh. Hier kunt u alle kanten op!

De resorts van ‘Lifestyle Retreats’ op Bali zijn al jarenlang favoriet onder de Talisman specialisten – en reizigers. Dat komt niet alleen door de kleinschaligheid en exclusiviteit maar ook door de zeer persoonlijke service. Eigenaar Jose is een graag geziene gast op Talisman Events en zorgt er in zijn resorts voor dat alles op rolletjes verloopt. Het is precies die persoonlijke aanpak die u voelt zodra u hier een voet over de drempel zet.

Gelegen aan de machtige Mekong River

The Bale in Phnom Penh is gelegen aan de machtige Mekong rivier en op slechts 15 kilometer van de stad Phnom Penh. Het is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een verblijf waarbij u inspanning en avontuur wilt combineren met ontspanning en wellness. Het kleinschalige hotel heeft slechts veertien suites grenzend aan de binnentuin en vier suites met uitzicht over de rivier. Ga met uw privé gids op pad om de stad te verkennen of bewonder het Koninklijk Paleis. Verblijft u hier drie nachten dan verdient de prachtige fietstour over het platteland een echte aanbeveling. Tussen de activiteiten door strijkt u neer in uw suite, aan het zwembad, in de spa of speelt u een rondje golf. De golfbaan is namelijk gelegen op slechts 10 minuten afstand!

24-uur butlerservice

De veertien courtyard suites kijken uit over de groene binnentuin en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Uw butler staat 24-uur per dag voor u klaar, een prettige bijkomstigheid! De vier riverfront suites zijn ruim in hun opzet en kijken uit over de Mekong. Op uw houten veranda vindt u een kleine ‘plungepool’, heerlijke verkoeling op de warme dagen! Ook hier geniet u van een 24-uur butlerservice en is uw suite voorzien van alle moderne gemakken.

All-day-dining concept

Zelfs al verblijft u hier drie nachten dan kunt u iedere avond van een andere dinerervaring genieten. Het Theato restaurant serveert gerechten van over de gehele wereld. Anton Ventslav is het brein achter het Theato concept en werkt nauw samen met de lokale werknemers om een bijzonder menu te kunnen brengen, dat zowel authenticiteit als een internationale allure uitstraalt. Hier geniet u van een all-day-dining concept.
Wilt u liever wat meer privacy, dan kan er een tafel worden gedekt in uw eigen suite, of aan de rand van het zwembad…
Wanneer u geïnspireerd bent geraakt door de gerechten die uit de keuken worden getoverd, kunt u ervoor kiezen om een Khmer Kookles te nemen in het resort. Een leuke manier om meer te leren, en te proeven, van de Cambodjaanse keuken.

Een groot onderdeel van het concept van Lifestyle Retreats is de uitgekiende balans tussen geest en lichaam. Niet alleen vindt u op de menukaart gezonde gerechten, ook in de spa komt u helemaal tot rust en kunt u uw behandeling helemaal op maat samenstellen. In de fitness ruimte kunt u aan de nodige lichaamsbeweging doen, de personal trainer helpt u graag!

Tripadvisor over The Balé Phnom Penh