Hier voel je je al snel thuis

Die bekende gekleurde huisjes die u kent van de foto’s van Curacao, daar verblijft u in wanneer u slaapt in het design boutique hotel BijBlauw. Eigenaren Titia en Ruud van Dijk vertrokken uit Waalre naar Frankrijk om tien jaar later op twee prachtige panden in het energieke Pietermaai te stuiten. Ze besloten: dit wordt de locatie voor ons nieuwe avontuur. En zo openden ze hier eind 2013 een hotel, restaurant en fashionshop! 
De naam was snel verzonnen: BijBlauw staat voor de kleur van de zee, de lucht, positiviteit en geluk. Want genieten staat centraal in deze prachtige design accommodatie.

Waar

BijBlauw ligt in Pietermaai, in een van de levendigste wijken van het historische Willemstad op Curaçao.

Slapen

De kamers…. je zou ze zo willen oppakken en mee naar huis nemen. Want het design is geweldig. Ze liggen verspreid over de drie bontgekleurde panden. Er zijn er slechts dertien, waarvan een twee slaapkamer appartement en een een-slaapkamer appartement. Het spreekt voor zich dat alle kamers uniek zijn, met als rode draad een sfeervolle inrichting en modern comfort. Eindeloos uitkijken over de Caribische Zee, de gezellige straat van Pietermaai of het terras… hier komt u helemaal tot rust.

Beleven

Op Curaçao valt genoeg te doen en te beleven, het is een eiland met veel reuring. Maar ook met afgelegen strandjes, kleine eilanden en een prachtig binnenland. Uw Talisman specialist regelt met veel plezier alvast wat excursies voor u, maar laat u vooral ook meevoeren op het ritme van de dag. Uitslapen, brunchen en daarna neerstrijken op een van de stranden. Dineren terwijl de zon ondergaat en genieten van een nachtelijke cocktail. Het eiland leeft, bruist en biedt voor ieder wat wils! 

Eten & Drinken

Het restaurant BijBlauw staat op het hele eiland bekend als een van de beste eetgelegenheden van het eiland. Op het deels overdekte binnenplein geniet u van de prachtige monumentale panden, zonsondergang, verkoelende drankjes maar bovenal van talloze culinaire hoogstandjes. Kies een romantisch tafeltje aan het water, omgeven door kaarslicht en geniet van geweldige gerechten met bijpassende wijn.

Vergelijkbare accommodaties in Curaçao