Een betoverende residentie met een sublieme persoonlijke service in het Quartier Latin van Santiago

Het monumentale Casa Bueras ligt in de bohemienwijk Lastarria. In het hart van Santiago de Chile, omringd door toprestaurants, cafés, winkels, musea, kunstgalerieën en theaters. Een geweldige en absoluut hoogstaande uitvalsbasis om het historische centrum met Parque Santa Lucia, de San Francisco kerk, het Plaza de Armas en het Palacio de la Moneda te bezoeken. Vooral omdat u weet dat bij terugkomst in het hotel u de sublieme persoonlijke service en het oog voor detail opnieuw ervaart.

Monumentaal

Na een dagje heerlijk slenteren door het historische centrum, langs brede lanen, musea en winkelcentra en het Parque Forestal, bent u meer dan welkom in uw -home away from home-. Het zwembad in de ommuurde tuin is een heerlijke plek om na te genieten van de belevenissen van een lange dag. 

Eigen terras

Casa Bueras kent geen pretenties: veertien stijlvolle kamers en suites, een klassieke inrichting met grote ramen, donkere houten meubilair en gedempte aardetinten. Bovendien hebben de meeste kamers hebben een eigen terras. Casa Bueras maakt het waar. 

Afternoon tea

Het ontbijt wordt in de sfeervolle ontbijtzaal geserveerd. Hier bent u in de namiddag welkom voor de goed verzorgde afternoon tea. Hier kunt u ook een lichte maaltijd gebruiken en Chileense wijnen proeven. Dineren kan in een van de vele toprestaurants in de wijk Lastarria.

Tripadvisor over Casa Bueras

Vergelijkbare accommodaties in Chili