Een uniek verblijf in een oase van rust. Alles klopt hier. Wie eenmaal heeft geproefd van de Aman-perfectie, blijft terugkomen.

Het exclusieve Amanfayun resort ligt in een serene vallei omgeven door groene bamboebossen, theevelden en eeuwenoude dorpjes, nabij het dorpje Tianzhu, het beroemde Westmeer en de stad Hangzhou. Het Amanfayun resort is ontworpen in de stijl van een traditioneel Chinees dorp. De stenen paden en lommerrijke binnenplaatsen van de 47 woningen, met hun dakpannen van klei en stenen muren, weerkaatsen de romantische tijden van weleer. Alle zijn stijlvol en tijdloos ingericht met veel oog voor detail: prachtige stenen vloeren, mooi bewerkte deuren, comfortabele sofas, kalligrafiekunst aan de muren en alle hedendaagse luxe en comfort denkbaar. 

Magnifiek landgoed

Op uw privébinnenplaats wordt uw uitstekende ontbijt en desgewenst ook uw diner in de frisse lucht geserveerd. Op het magnifieke landgoed wordt u omringd door magnoliabomen en theeplanten. Het sublieme restaurant, de Aman Spa, de boetiek en de weergaloze persoonlijke service maken een verblijf in deze parel onvergetelijk. 

Perfecte uitvalsbasis

Amanfayun is de perfecte uitvalsbasis om de nabijgelegen boeddhistische tempels, wetlands, botanische tuinen, talrijke pagodes, het Westmeer en de winkelstraten van Hangzou te ontdekken. Even ontspannen? In de Aman Spa kunt u kiezen uit acht verschillende behandelkamers of u gaat naar het Bath House. Probeer de uitstekende Signature Bamboo Massage behandeling of kies voor een goede voetreflexbehandeling. U kunt een workout doen in het fitnesscentrum of een rustgevende tai chi-, yoga- of meditatieles volgen. Simpelweg genieten van de rust en de schitterende omgeving aan de rand van het zwembad kan natuurlijk ook. 

Voortreffelijke dumplings

In The Bar geniet u van een aperitief en het mooie uitzicht over de omgeving. The Restaurant serveert internationale gerechten. In het Hangzhou House eet u aromatische lokale specialiteiten als Beggars Chicken en Fried Shrimps with Longjing Tea Leaves. Voortreffelijke dumplings en andere gestoomde streekgerechten bestelt u in het authentieke Steam House. De beroemde groene Longjing thee uit Hangzhou drinkt u in het verderop gelegen Tea House, aan de Fayun Pathway. En nabij de Lingyin tempel brengt u yin en yang in balans in het lokale Vegetarian House. 

Tripadvisor over Amanfayun

Vergelijkbare accommodaties in China